Glenn-Hughes-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Киномания
30 Авг, 2023
“Убиецът” на Дейвид Финчър се сдоби с официален постер и трейлър“Убиецът” (“The Killer”) ще излезе премиерно в избрани киносалони през октомври и в стрийминг платформата Netflix на 10 ноември 2023 г.

 » Киномания
25 Юли, 2023
Новият трилър на Дейвид Финчър ще дебютира на кинофестивала във ВенецияФилм ноар лентата на Netflix “Убиецът” (“The Killer”) ще има своята премиера в стрийминг платформата през ноември 2023 г.

 » Киномания
24 Юли, 2023
Снимките на сезон 2 на “Къщата на дракона” продължават въпреки стачкитеБазиран на части от книгата на Джордж Р. Р. Мартин от 2018 г. “Огън и кръв”, “Къщата на дракона” отвежда зрителите 100 години във времето, след като Седемте кралства са обединени от Таргариенското завоевание.

 » Киномания
22 Юли, 2023
Премиерата на "Дюн: Част 2" може да бъде отложена за 2024 г.Романът "Дюн" е публикуван за първи път през 1965 г. Книгата на Франк Хърбърт е смятана за един от най-добрите (и най-продаваните!) образци в научната фантастика на всички времена.

 » Киномания
20 Юли, 2023
Кенет Брана отново в ролята на Еркюл Поаро в "Призраци във Венеция""Призраци във Венеция" се сдоби с мрачен трейлър, в който историята разказва за спиритичен сеанс за призоваване на мъртвите. Всичко изглежда като една голяма измислица, докато не се появява труп.

 » Киномания
19 Юли, 2023
Първи поглед към предисторията на “Гробище за домашни любимци”Лентата ще е прекуел на една от най-известните книги на Краля на ужаса Стивън Кинг “Гробище за домашни любимци” (“Pet Sematary”).За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info