WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
"Ъпсурт" записаха с Мала Родригес - неочаквано испанска комбинация
 
04 Апр, 2006
"Ъпсурт" записаха с Мала Родригес - неочаквано испанска комбинация"Ъпсурт" и NESCAFE 3in1 открито застават срещу нещата, които направиха живота на българина "втора цедка". И в новата песен тоталният "ъпсурт" в държавата е назован с точните имена.

"Втора цедка" е името на първия сингъл за 2006 г. на безспорните музикални фаворити на България - "Ъпсурт". След като грабнаха 5 музикални награди за изминалата година, изразявайки своята социална позиция в рими и заклеймяваки "ганьовщината", Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч отново са вдъхновени от бг-живота в момента. Провокативното заглавие на сингъла предизвиква интереса с препратката си към смисъла на фразата "втора цедка кафе" - "Мене ме нема в целата схема. Пара ми треб`а за злоупотреба. Оставам тебе във втората цедка. Виде ли новата система..."

Първият проект на групата за тази година отново е горещо подкрепен от NESCAFE 3in1 и продуциран от Free Agents. "Ъпсурт" и NESCAFE 3in1 открито застават срещу нещата, които направиха живота на българина "втора цедка". Както в кафенетата човек непрекъснато получава кафе - втора цедка, вместо нещо наистина добро, така и животът се превърна в живот - втора ръка.

Песента е записана със специалното участие на Мала РодригесИ в тази песен тоталният "ъпсурт" в държавата е назован с точните имена. И този сингъл носи скрити послания. Това е песента, която разкрива кой изпада в паника, когато "Ъпсурт" правят "навалица като у Пловдив на "Металика"...".

"Евала, прическа! К`во прави нощеска?", "Мара ми вика: Ела дома на бира и миш-маш. Зара ме пита: Колко триъгълника виждаш......?" са части от текста в сингъла, които дават сериозна заявка да навлязат в речника като култовите фрази на 2006 г.

Текстът на песента естествено е дело на Ицо Хазарта, а музиката е на Бат Венци.

"Втора цедка" е записана със специалното участие на Мала Родригес - "лошото" момиче на испанската хип-хоп сцена и ЕмСи-то Маома, които бяха специални гости на концерта на "Ъпсурт" в Зимния дворец през есента на миналата година. Неочаквано испанската комбинация най-вероятно ще бъде влючена в новия албум на Мала, който ще излезе на пазара през есента.

Първи ще могат да чуят феноменалните рими във "Втора цедка" най-верните фенове на "Ъпсурт" и NESCAFE 3in1. От 10 април дискът с поредната неочаквано добра комбинация от "Ъпсурт", която този път има испански вкус и "лекува пролетна умора", може да бъде открит само в специалния промоционален плик с 20 стикчета NЕSCAFE 3in1.

Материалът е предоставен от Агенция ПРИМА

прочитания: 5066


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info