At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
"Ъпсурт" записаха с Мала Родригес - неочаквано испанска комбинация
 
04 Апр, 2006
"Ъпсурт" записаха с Мала Родригес - неочаквано испанска комбинация"Ъпсурт" и NESCAFE 3in1 открито застават срещу нещата, които направиха живота на българина "втора цедка". И в новата песен тоталният "ъпсурт" в държавата е назован с точните имена.

"Втора цедка" е името на първия сингъл за 2006 г. на безспорните музикални фаворити на България - "Ъпсурт". След като грабнаха 5 музикални награди за изминалата година, изразявайки своята социална позиция в рими и заклеймяваки "ганьовщината", Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч отново са вдъхновени от бг-живота в момента. Провокативното заглавие на сингъла предизвиква интереса с препратката си към смисъла на фразата "втора цедка кафе" - "Мене ме нема в целата схема. Пара ми треб`а за злоупотреба. Оставам тебе във втората цедка. Виде ли новата система..."

Първият проект на групата за тази година отново е горещо подкрепен от NESCAFE 3in1 и продуциран от Free Agents. "Ъпсурт" и NESCAFE 3in1 открито застават срещу нещата, които направиха живота на българина "втора цедка". Както в кафенетата човек непрекъснато получава кафе - втора цедка, вместо нещо наистина добро, така и животът се превърна в живот - втора ръка.

Песента е записана със специалното участие на Мала РодригесИ в тази песен тоталният "ъпсурт" в държавата е назован с точните имена. И този сингъл носи скрити послания. Това е песента, която разкрива кой изпада в паника, когато "Ъпсурт" правят "навалица като у Пловдив на "Металика"...".

"Евала, прическа! К`во прави нощеска?", "Мара ми вика: Ела дома на бира и миш-маш. Зара ме пита: Колко триъгълника виждаш......?" са части от текста в сингъла, които дават сериозна заявка да навлязат в речника като култовите фрази на 2006 г.

Текстът на песента естествено е дело на Ицо Хазарта, а музиката е на Бат Венци.

"Втора цедка" е записана със специалното участие на Мала Родригес - "лошото" момиче на испанската хип-хоп сцена и ЕмСи-то Маома, които бяха специални гости на концерта на "Ъпсурт" в Зимния дворец през есента на миналата година. Неочаквано испанската комбинация най-вероятно ще бъде влючена в новия албум на Мала, който ще излезе на пазара през есента.

Първи ще могат да чуят феноменалните рими във "Втора цедка" най-верните фенове на "Ъпсурт" и NESCAFE 3in1. От 10 април дискът с поредната неочаквано добра комбинация от "Ъпсурт", която този път има испански вкус и "лекува пролетна умора", може да бъде открит само в специалния промоционален плик с 20 стикчета NЕSCAFE 3in1.

Материалът е предоставен от Агенция ПРИМА

прочитания: 4527

At The Gates 02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info