Cradle-of-Filth_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Концертът на “Amorphis”, “Sólstafir” и “Lost Society” е тази неделя!
 
02 Ное, 2023
Концертът на “Amorphis”, “Sólstafir” и “Lost Society” е тази неделя!"Amorphis" са на сцена повече от 30 години. Метъл великаните ще свирят в София със "Sólstafir" и "Lost Society" на 5 ноември 2023 г.

  Концертът на "Amorphis""Sólstafir" и "Lost Society" е тази неделя, 5 ноември, в столичния Pirotska 5 Event Center.

  Събитието ще се проведе при следната програма:

  18:30 ч. - отварят вратите за публиката
  19:10 ч. - “Lost Society”
  20:00 ч. - “Sólstafir”  
  21:30 ч. - “Amorphis”
  23:00 ч. - очакван край на събитието

  Входът за притежателите на билети за партер ще е от улица “Пиротска” 5. Всички билети за балкон и медии ще влизат от страната на сградата на улица “Джордж Вашингтон”.

  Amorphis Sold OutОт BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при повече от познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

  Опасни предмети (оръжие, несгъваеми чадъри, твърди дръжки на знамена и др.) и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

  Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета!  

  След консултация с клуба и предвид архитектурата на мястото се взе решение на това събитие деца до 7-годишна възраст да не бъдат допускани по никакъв повод и начин. В случай, че сте закупили билет за дете до седемгодишна възраст средствата за него ще ви бъдат възстановени на входа на събитието.

  Гардероб няма да има, носете със себе си само най-необходимото. Внасянето на вода, напитки и храни няма да бъде допускано освен в извънредни случаи и лекарско предписание, удостоверено на входа.

  Билетите за концерта на “Amorphis”, “Sólstafir” и “Lost Society” са изчерпани.

  Притежателите на билети трябва да са наясно с това, че веднъж преминали през проверка и контрол след това излизането от мястото на събитието ще е окончателно.

  Предстои ни дългоочаквана вечер с три страхотни групи!

  BGTSC е член на сдружението “Сцена музика” и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


прочитания: 140


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info