" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 17%
Ерейзърхед
 [tally] 33%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 17%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 17%
Човекът слон
 [tally] 17%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
"ChangesNowBowie" - албум с 9 неиздавани песни на Дейвид Бауи
 
22 Апр, 2020
"ChangesNowBowie" - албум с 9 неиздавани песни на Дейвид Бауи"ChangesNowBowie" включва 9 песни, записани за радио и излъчени от BBC за 50-ия рожден ден на Дейвид Бауи на 8 януари 1997 г. Тази предимно акустична версия представя някои от любимите на Дейвид Бауи композиции.

  Компанията "Parlophone Records" обяви, че албумът "ChangesNowBowie", неиздаван до този момент проект с 9 трака на Дейвид Бауи (David Bowie), ще излезе официално на пазара на 19 юни 2020 г. Междувременно, албумът вече е наличен за слушане в дигиталното пространство.  
 
  ChangesNowBowie"ChangesNowBowie" включва 9 песни, записани за радио и излъчени от BBC за 50-ия рожден ден на Дейвид Бауи на 8 януари 1997 г. Предаването на BBC включва интервю с Дейвид Бауи от Мери Ан Хобс, примесено със специално записани съобщения за рождения му ден и въпроси от Скот Уокър, Деймън Олбърн, Боно, Робърт Смит и др.

  Тази предимно акустична версия представя някои от любимите на Дейвид Бауи негови собствени композиции и е продуцирана от самия Бауи, Рийвс Гейбрълс и Марк Плати.

  Изключителното видео "Repetition ’97" излиза заедно с албума. Видеоклипът е заснет от Тим Поуп по време на репетиции от "Earthling Tour" в Хартфърд, Кънектикът.

  "ChangesNowBowie" е записан и миксиран в студиото Looking Glass Studios в Ню Йорк през ноември 1996 г. Гейл Ан Дорси (бас, вокали), Рийвс Гейбрълс (китари) и Марк Плати (клавири, програминг) акомпанират на Дейвид Бауи за записа.

  "ChangesNowBowie" се издава в ограничени количества като плоча и диск за Record Store Day на 19 юни 2020 г. Корицата на албума включва зашеметяващ черно-бял портрет на Дейвид Бауи от известния фотограф Албърт Уотсън, направен в Ню Йорк през 1996 г.

  Трак листинг на албума "ChangesNowBowie":


 1. The Man Who Sold The World
 2. Aladdin Sane
 3. White Light / White Heat
 4. Shopping For Girls
 5. Lady Stardust
 6. The Supermen
 7. Repetition
 8. Andy Warhol
 9. Quicksand


прочитания: 216

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info