" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Ръкопис на песен на The Beatles бе продаден за баснословна сума
 
13 Апр, 2020
Ръкопис на песен на The Beatles бе продаден за баснословна сумаПесента "Hey Jude" излиза през 1968 г. Пол Маккартни я композира, за да утеши сина на Джон Ленън Джулиан по време на развода на родителите му. През 1969 г. композицията е номинирана за награда "Грами".

  Текстът на песента на The Beatles "Hey Jude", написан от Пол Маккартни, бе продаден на американския търг Julien's Auctions за сумата от 910 хиляди долара. Информацията бе публикувана на страницата на търга в Twitter.

  Ръкописът на Hey JudeРъкописът е написан от Маккартни с черен флумастер и е използван по време на записи на песента в студио. Стартовата цена на текста на търга бе 180 хиляди долара.

  Песента "Hey Jude" излиза през 1968 г. Пол Маккартни я композира, за да утеши сина на Джон Ленън Джулиан по време на развода на родителите му. През 1969 г. композицията е номинирана за награда "Грами" в категориите "Запис на годината", "Песен на годината" и "Най-добро вокално поп изпълнение на дует или група".

  През 2017 г. на търг бе пуснат диск с демо запис на Пол Маккартни на песента "It's For You" от 1964 г. Стартовата му цена бе 15 хиляди фунта стерлинги (около 20 хиляди долара). Песента е написана от Пол Маккартни и Джон Ленън, но двамата не я включват в репертоара на The Beatles, а я дават на певицата Сила Блек.


прочитания: 301

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info