Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
 [tally] 55%
Недосегаемите
 [tally] 10%
Скалата
 [tally] 10%
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
 [tally] 10%
На лов за Червения октомври
 [tally] 5%
всеки от "Бондианата"
 [tally] 10%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
"Metallica" и Симфоничният оркестър на Сан Франциско влизат в кината
 
03 Авг, 2019
"Metallica" и Симфоничният оркестър на Сан Франциско влизат в кината20 години след съвместния си концерт през 1999 г., "Metallica" и Симфоничния оркестър на Сан Франциско се обединяват за концертния филм S&M². Официалната премиера в кината е на 9 октомври 2019 г.

 S&M"Metallica" и Симфоничният оркестър на Сан Франциско влизат в кината на 9-и октомври с концертния филм S&M², по повод 20-годишнината от издаването на оригиналния концертен албум S&M (Symphony & Metallica).

  Оригиналният концерт S&M също е съвместен проект на "Metallica" и Симфоничния оркестър на Сан Франциско под диригентството на Michael Kamen и е записан през пролетта на 1999 г. в Berkeley Community Theatre, Калифорния, САЩ.  Новият концертен филм S&M² ще представи за първи път след 20 години нови версии на песни, написани и издадени след оригиналния концерт, с нови оркестрални елементи от Bruce Coughlin.

  Легендарният диригент Michael Tilson Thomas завършва първата седмица от последния си сезон като Музикален директор на Симфоничния оркестър на Сан Франциско със специална поява на сцената, за да дирижира част от грандиозното шоу.

 S&M2Първият съвместен проект на "Metallica" със Симфоничния оркестър на Сан Франциско е документиран от live албума "S&M", който е носител на престижната музикална награда "Грами".

  Kymberli Frueh от "Trafalgar Releasing" коментира: "Ние в Trafalgar Releasing сме развълнувани да предоставим на феновете на "Metallica" по цял свят възможността да отпразнуват тази годишнина заедно в киносалоните през октомври. Оригиналната колаборация между две легенди от Сан Франциско – "Metallica" и Симфоничният оркестър, се превърна във важен момент от музикалната история на цели 2 десетилетия.”

  Събитието ще се излъчва на голям екран през октомври. Повече информация на: metallica.film, където феновете могат да се абонират за новини около филма и продажбата на билети.

  Новината за концертния филм S&M² идва след една много успешна в музикално отношение година за Trafalgar Releasing с предстоящата премиера на Roger Waters  Us + Them, Rush: Cinema Stangiato, The 9th Annual Grateful Dead Meet-Up at the Movies – филм, който влиза за първи път в кината по цял свят, както и Bring the Soul: The Movie – най-новият филм за K-Pop феномена BTS.прочитания: 1009

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info