Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Видеото на “Rammstein” към песента “Deutschland” възмути Германия
 
29 Мар, 2019
Видеото на “Rammstein” към песента “Deutschland” възмути Германия9-минутното видео бе публикувано в официалния YouTube канал на “Rammstein” на 28 март тази година. В него членовете на групата изпълняват ролите на затворници от немски концлагер.

  Най-новият видеоклип на немската индъстриъл метъл група “Rammstein” към песента “Deutschland” бе остро разкритикуван в Германия. Информацията предаде Deutsche Welle.

  Rammstein издават нов албум след 10-годишна паузаДеветминутното видео бе публикувано в официалния YouTube канал на “Rammstein” на 28 март тази година. В него членовете на групата изпълняват ролите на затворници от немски концлагер, които очакват смъртта си на ешафода.

  “В клипа си “Rammstein” използват страданията и гибелта на милиони хора за развлекателни цели”, заяви бившият председател на Централния съвет на евреите в Германия Шарлот Кноблох. Тя подчерта, че чрез “Deutschland” музикантите омаловажават темата за Холокоста.

  Съгласие с позицията на Кноблох изрази и Феликс Клайн от федералното правителство по борба с антисемитизма. Той обвини “Rammstein” в “безвкусна експлоатация на свободата на творчеството” и изказа мнение, че групата е преминала границата на позволеното.

  Групата “Rammstein” съществува от 1994 г. До момента музикантите имат в дискографията си 6 албума, последният от които – “Liebe ist für alle da”, излезе премиерно през 2009 г. Песента “Deutschland” е сингъл към предстоящия нов албум, озаглавен "Rammstein", който ще бъде издаден през май 2019 г.прочитания: 1314

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info