Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Концертът на “Annihilator” в София се отлага с цяла година
 
01 Окт, 2018
Концертът на “Annihilator” в София се отлага с цяла годинаБандата обещава съвсем нов убийствен албум, който феновете догодина ще имат удоволствие да слушат на живо наред с класиките на “Annihilator”, актуалния “For The Demented”, както и трибют към Randy Rampage.

  Шоуто на “Annihilator” у нас се мести с година, а мястото си остава същото - клуб Joy Station. Както обясни наскоро Jeff Waters във видео обръщение към своите фенове, отлагането на цялото европейско турне за 2018 г. се налага заради починалия наскоро легендарен екс вокалист Randy Rampage, както и заради проблеми с документите на Jeff, които трябва да получи от властите във Великобритания. Междувременно, бандата обещава съвсем нов убийствен албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да слушат на живо наред с класиките на “Annihilator”, парчета от актуалната последна продукция “For The Demented”, както и трибют към Randy Rampage. Концертът в София на 17 ноември 2019 г. се организира от Loud Concerts.

  Джеф Уотърс / AnnihilatorБилетите за третото шоу на бандата у нас са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи.

  Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

  Закупените вече билети за концерта ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

  Феновете, за които новата дата 17 ноември 2019 г. е неудобна, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.  

  Крайният срок за връщане на билетите е 1 ноември 2018 г. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

  В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

  - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

  - с наложен платеж или по банков път - феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

  Шоуто на Annihilator на 17 ноември 2019 г. в софийския клуб Joy Station е с начало 20 часа!


прочитания: 1286

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info