" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Солистката на Брегович за концертите в Пловдив: “Ще заредите душата си!”
 
12 Сеп, 2018
Солистката на Брегович за концертите в Пловдив: “Ще заредите душата си!”Брегович и легендарния "Оркестър за сватби и погребения" обещават да зарадват публиката в Града под тепетата с луди балкански ритми. Концертите на Горан Брегович са на 26 и 28 септември в Античен театър Пловдив.

  Българската певица Людмила Радкова, която вече 23 години е неизменна част от легендарния “Оркестър за сватби и погребения” на Горан Брегович, изрази радостта си, че съвсем скоро отново ще излезе на българска сцена. На 26 и 28 септември Античният театър в Пловдив ще посрещне майстора на балканската музика и емблематичните му хитове, известни в цял свят, “Калашников”,  “Месечина” и мн. др. Какво още да очакваме от двата BEST OF концерта издава самата Людмила. Двете със сестра й Даниела са единствените солистки в бенда на Брегович.   

  Горан Брегович гостува в Пловдив с два концерта“Подборът на песни за концерта е страхотен! Програмата включва най-харесваните изпълнения на Брегович и “Оркестър за сватби и погребения” в цяла Европа. Това са най-големите хитове от всички негови филми, включително и тези, в които работи заедно с Кустурица – “Месечина”, “Едерлези”, “Чае Шукарие”, “Калашников” и т. н. Песни, на които много може да се танцува и пее“, споделя с усмивка Людмила. Пловдивската публика ще чуе още и две нови песни с испански ритъм, една гръцка, една арабска и, разбира се, родопската “Вечерай, Радо” – визитната картичка на двете български певици, за която Брегович казва, че му звучи космически и когато я запеят двете сестри, той винаги става на крака.

  Людмила признава и голямото уважение, което изпитва към рок звездата на бивша Югославия: “За мен Горан Брегович е гениален музикант! Той е най-добрият композитор на Балканите, който умело съчетава всички балкански ритми в едно“. По отношение на плановете им след двете участия в Пловдив, певицата споделя, че с бенда веднага заминават за Букурещ, след което им предстои дълго турне в Америка и Канада.

  BEST OF концертите на Горан Брегович и “Оркестър за сватби и погребения” са на 26 и 28 септември 2018 г. от 20:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите за 28 септември вече са изчерпани, но за 26 септември има все още, като са на цени от 40 до 60 лв. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.

  Организатор e Moko Solution.


прочитания: 1205

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info