Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Видео покана, бира и среща на фенове с “Lacuna Coil”
 
13 Ное, 2017
Видео покана, бира и среща на фенове с “Lacuna Coil”Концертите на "Lacuna Coil" у нас ще се състоят на 16 и 17 ноември, а специални гости ще бъдат швейцарците "Cellar Darling". Събитието в столичния клуб Mixtape 5 е организирано от BGTSC.

  Кристина Скабиа (Cristina Scabbia) от "Lacuna Coil" направи видеообръщение към родните фенове (гледайте в края на статията). Както знаете, двата специални концерта на италианците ще се състоят тази седмица в четвъртък и петък, съответно 16 и 17 ноември, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

  И в двете вечери първите 50 клиенти на щанда със сувенири на групата ще получат билети, които дават право на среща за получаване на автографи след концерта. Тези билети ще са валидни само за съответната вечер и не гарантират снимка с групата.

  Lacuna CoilИ както знаем хубавата музика върви чудесно с качествена бира, затова сме ви подготвили нещо специално! Макар да е изненадващо за мнозина, но с над 1200 микропивоварни Италия е една от най-развитите държави по отношение на крафт бирата. За това и по време на концертите на “Lacuna Coil” на баровете в клуба ще се предлага освежаващият и ароматен ейл TPA (Terminal Pale Ale) на една от водещите крафт пивоварни на Ботуша.

  Специални гости и на двете събития ще бъдат бившите членове на “Eluveitie” швейцарците "Cellar Darling" и италианците "Sinheresy".

  Билети за 16-ти се продават в мрежата на Eventim и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са: касата на Eventim в The Mall, Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

  Невърнатите билети за събитието от 10 май важат за концерта на 17 ноември!

  *Клубът не работи с резервации

  **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

  Предстои обявяването на допълнителна информация за графика на събитието!

  Организаторите от компания BGTSC препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!


прочитания: 1257

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info