Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Руската фолк метъл група "Grai" гостува в столичния Live & Loud
 
22 Авг, 2017
Руската фолк метъл група "Grai" гостува в столичния Live & Loud"Grai" изпълняват епичен фолк метъл с красиви женски вокали и чудесни вокални хармонии. Автентични инструменти, които използват "Grai" придават специфичния руски вкус към музиката им.

  Руските фолк метъли "Grai", водени от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостуват за първи път на родна земя. Руснаците ще забият на 29 септември 2017 г. (петък) в столичния клуб Live & Loud. Билетите за събитието са 100 бр. и са в продажба в системите на Eventim и Eticketsmall. Цената на билета е 20 лв.

  Концертът на "Grai" е второто събитие, посветено на десетата годишнина на сайта Metal Hangar 18. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20:00 ч., а концертът ще започне в 21:00 ч. Организатор на събитието са ICreative Events

  Grai"Grai" предлага отличен руски фолк метъл от източната руска република Татарстан. "Grai" е основана през 2005 г. и е повлияна от "Skyforger", "Korpiklaani", "Cruachan", "Svarga" и "Alkonost". "Grai" изпълняват епичен фолк метъл с красиви женски вокали и чудесни вокални хармонии. Автентичните инструменти, които използват придават специфичния руски вкус към музиката им. Между февруари и август 2007 г. групата записва демо ЕР, озаглавено "От истока", включващо 4 композиции: "Бреза", "Зима", "Ветровете", "Източникът". Първият албум на групата – "Полынь-Трава" ("пелин"), издаден 2009 г., включва 9 композиции. Албумът е проникнат от духа на древността.

  През 2010 г. групата започва да записва втория си албум, състоящ се от 10 песни. По това време групата наема Ирина Зибина, която е участвала в един от албумите на "Alkonost" като трети вокалист. Красивият мощен глас на Ирина пасва на репертоара на групата перфектно. На 27 септември излиза следващият албум "О Земле Родной" ("Нашата родина"). Албумът включва 10 концептуални песни, които създават изключително дълбоки образи, формиращи музикално единството в познатия стил на групата. Това е отличителен синтез на традиционните езически метъл елементи, базирани на ритмите и атмосферата на традиционния руски фолк-рок. В този синтез звуците на флейта се преплитат със соло-китара в игра с динамична ритъм-секция. Твърдите фрагменти се усилват от звуци на гайди, разнообразени с клавирни пасажи на успокояване. Но основната пикантност на новите песни е добре балансираното вокално трио на групата. През 2012 г. и 2013 г. "Grai" участват в много концерти и фестивали.

  През 2014 г. излиза третият албум "Млада" и компилацията "In The Arms Of Mara.


прочитания: 1355

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info