Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джаз на двора в следващите два концерта на Мира Кацарова
 
15 Авг, 2017
Джаз на двора в следващите два концерта на Мира КацароваПоследните летни срещи на певицата ще се случат в най-уютните места за слънчевото време. Мира Кацарова ще представи два тематични камерни концерта, обединени около идеята за уюта и специалната близост.

  На 18 и 19 август Мира Кацарова ще представи два тематични камерни концерта, обединени около идеята за уюта и специалната близост, която всеки двор носи като усещане. В топлите летни вечери малките зелени пространства обикновено приютяват приятели и любими хора. На тях ще бъдат посветени предстоящите две събития.

  Мирослава КацароваПървият концерт ще се състои идния петък от 20:00 ч. в двора на SOHO, на ул. "Искър" 4 в София. Той ще представи програмата от последния проект на Мира "The New Standards" и е с вход свободен. В "The New Standards" известни рок и поп песни звучат като модерни джазови композиции, благодарение на новите аранжименти, създадени от Мирослав Турийски.

  Сред заглавията са Teardrop на Massive Attack, Use Somebody на Kings Of Leon, Imagine на Джон Ленън, Human Nature на Майкъл Джексън, Exit Music на Radiohead, Ironic на Аланис Морисет, Love Is A Losing Game на Ейми Уайнхаус и др.

  Освен Мира и Миро, в концертите ще вземат участие и Веселин Веселинов-Еко и Христо Йоцов. След петъчния концерт музикантите ще озвучат двора на "Контрабас" в Стария град в Пловдив. Събитието там ще се случи в събота от 21:00 ч. Неговата програмата ще бъде различна и ще включва допълнителни композиции. Поради ограничения брой места в двора на "Контрабас" е препоръчително да се направи предварителна резервация.

  С идеята си "2 концерта в двор" Мира ще даде старт на възможните бъдещи събития, които ще се случват в този формат. Следващата седмица джазът ви очаква в двора – близък, топъл и споделен с приятели...


прочитания: 1356

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info