Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
"Lacuna Coil" издават книгата “Nothing Stands In Our Way”
 
14 Авг, 2017
"Lacuna Coil" издават книгата “Nothing Stands In Our Way”Концертът на "Lacuna Coil" у нас ще се състои на 17 ноември, а специални гости ще бъдат бившите членове на "Eluveitie" швейцарците "Cellar Darling". Събитието е организирано по покана на компания BGTSC.

  Lacuna Coil"Lacuna Coil" работят усилено по издаването на първата си книга, озаглавена “Nothing Stands In Our Way”, която ще бъде публикувана в началото на 2018 г. По този повод фронт дамата и вокалист на групата Кристина Скабия (Cristina Scabbia) коментира: "Толкова съм развълнувана да споделя какво се случи през последните 20 години от живота ми. Това бе невероятно пътуване и толкова много неща станаха, че почти е невъзможно да си припомня всичко! Феновете знаят много неща за нас, но въпреки това има още много за разказване и показване, сега е времето да го направим. Пространствата зад сцената и дневните ни стаи ще се разтворят за всички вас... Добре дошли, койлери (coilers),  влезте и се настанете удобно... Имало едно време..."

  В следващите дни "Lacuna Coil" ще се присъединят към северноамериканското турне на "Epica", а през септември стартира едномесечно турне в САЩ. На концертите си групата представя последния си албум "Delirium". Свеж, мрачен и изключително мощен са само някои от най-добрите начини точно описващи "Delirium", албумът, който обхваща силата и тежкия подход на траш метъла (thrash metal) от 90-те години, съчетан с готически елементи в модерен стил.

  Концертът на "Lacuna Coil" у нас ще се състои на 17 ноември, а специални гости ще бъдат бившите членове на "Eluveitie" швейцарците "Cellar Darling". Събитието е организирано по покана на компания BGTSC. Билетите за шоуто се продават в мрежата на Eventim и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

  Предстои оповестяването на още подробности!


прочитания: 1293

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info