" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Излизат разширени версии на “Chaos A.D.” и “Roots” на "Sepultura"
 
18 Юли, 2017
Излизат разширени версии на “Chaos A.D.” и “Roots” на "Sepultura"CD и LP сетовете ще включват подобрени версии на оригиналните албуми “Chaos A.D.” и “Roots” , допълнени с редки и неиздавани досега изпълнения на живо от траш метъл ветераните "Sepultura".

  Chaos A.D. / Sepultura"Sepultura" разширяват музикалните си хоризонти с издаването на "Chaos A.D." и "Roots" – два успешни албума, които изпращат тежкото звучене на бразилската банда към вълнуващи нови посоки. Тази есен Rhino се връщат към тези вървящи заедно класики с ремастерирани версии, разширени с редки и неиздавани досега студийни и лайв записи.
 
  "Chaos A.D.: Expanded Edition" ще излезе на 6 октомври, а "Roots: Expanded Edition" – на 3 ноември, като и двата албума ще бъдат достъпни като двойни CD. Очакваме и двойни плочи с подобен траклист.

  "Sepultura" се появява на музикалния хоризонт през 1983 г., благодарение на братята Max и Iggor Cavalera, Wagner Lamounier и Jairo Guedes. Paulo Xisto Pinto Jr. се присъединява само няколко месеца по-късно, а през 1987 г. с напускането на Jairo и присъединяването на китариста Andreas Kisser,  съставът на "Sepultura" е финален. Групата бързо се превръща във влиятелна сила в траш метъла, благодарение на динамичните си студийни записи и интензивни лайв изпълнения.

  Бандата достига своята креативна и комерсиална кулминация през 1993 г., когато излиза "Chaos A.D." с Max Cavalera като вокалист и китарист, Andreas Kisser като китарист, Paulo Xisto Pinto Jr на бас китара и Iggor Cavalera зад барабаните. Албумът клони към по-груув звук, особено забележимо в песни като "Refuse/Resist", "Territory" и "Slave New World".

  Roots / Sepultura"Chaos A.D.: Expanded Edition" съдържа наскоро ремастерирана версия на оригиналния албум, заедно със 17 бонус песни. Сред по-интересните предложения в траклиста се нареждат кавър на "Symptom Of The Universe" на "Black Sabbath", която оригинално излиза като Б-страна, както и девет горещи лайв версии на песни от албума като "Territory" и "Biotech Is Godzilla". Освен тях меломаните ще могат да чуят и няколко неиздавани досега инструментала, използвани на репетициите за "Clenched Fist" и "Propaganda".

  Три години след "Chaos A.D." бандата се завръща с "Roots" – силно повлиян от бразилските ритми албум, в който влизат песни като "Itsári" и "Ratamahatta". От издаването си през 1996 г. албумът има над два милиона продадени копия по целия свят.

  "Roots: Expanded Edition" включва наскоро ремастерирана версия на оригиналния албум, заедно със 17 бонус песни. От траклиста изпъкват демота на "Dusted" и "Roots Bloody Roots", инструментали на "Dictatorshit" и "Cutthroat", версия на "Attitude", записана на живо по време на Ozzfest, както и неиздаваната първа версия на "Kaiowas".

  По време на невероятната си кариера "Sepultura" са продали близо 20 милиона албума по целия свят и повече от три милиона в Щатите.

  "Chaos A.D.: Expanded Edition" и "Roots: Expanded Edition" ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


прочитания: 1328

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info