At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит на Мондиал 2018?

Германия
Франция
Аржентина
Бразилия
Англия
Русия
Хърватия
Испания
Португалия
Мексико

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
“Iron Maiden” преиздават албумите си от 1990-2015 на винил
 
02 Апр, 2017
“Iron Maiden” преиздават албумите си от 1990-2015 на винилАудиото за новите издания е взето от ремастерите с висока резолюция от 2015 г. Това бе годината, в която каталогът на “Iron Maiden” беше дигитализиран. Обложките на плочите ще са като на оригиналните.

Iron Maiden / Fear of the DarkParlophone Records продължават започналото през 2014 г. преиздаване на първите осем студийни албума на Iron Maiden, издадени през осемдесетте, с 12 нови 180-грамови черни винили на албумите, излезли в периода 1990-2015.

За разлика от предишния път, когато преиздадоха записи от осемдесетте с пренесен звук от оригиналните аналогови носители, аудиото за новите издания е взето от ремастерите с висока резолюция от 2015 г. Това бе годината, в която каталогът на Iron Maiden беше дигитализиран. Обложките на плочите ще бъдат идентични на оригиналните.

Записите ще бъдат преиздадени в хронологичен ред в период от три месеца:

19 май: No Prayer For The Dying / Fear Of The Dark / The X Factor / Virtual XI;

23 юни: Brave New World / Rock In Rio (Live) / Dance Of Death / A Matter Of Life And Death;

21 юли: Death On The Road (Live) / Flight 666 (Live) / The Final Frontier / En Vivo! (Live).

Като бонус първите два албума (No Prayer For The Dying / Fear Of The Dark) ще са достъпни в ексклузивна кутия за колекционери, в която ще има място за дванадесетте албума, както и за последния албум на групата – “The Book Of Souls”, който излезе на троен черен винил през 2015 г. Колекционерската кутия ще бъде в строго лимитиран тираж и ще бъде достъпна, докато има налични бройки.

Iron MaidenТези висококачествени плочи, представящи осем студийни албума и специално селектирани четири лайв записа от периода 1990-2015, допълват кампанията по преиздаването на записите на Iron Maiden и за първи път дават възможност на феновете да притежават на винил цялото творчество на групата едновременно.

Турнето на Iron Maiden The Book Of Souls започва отново със серия от концерти с първа спирка Антверпен, Белгия на 22 април в Sportpalais, продължава в Германия, Обединеното кралство и Ирландия и завършва с две разпродадени вечери в 02 Arena в Лондон на 27 и 28 май. След това групата ще се отправи към Щатите и Канада за концерти на стадиони и амфитеатри, които ще приключат с две вечери в Бруклин, Ню Йорк на 21 и 22 юли. Това е последната част от турнето The Book Of Souls. Повечето дати са напълно разпродадени, но на www.ironmaiden.com може да видите концертите, за които има билети.

Преиздадените албуми на плочи на “Iron Maiden” ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


прочитания: 1408

At The Gates 02 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info