" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Sofia Metal Fest 2016 става тридневен музикален фестивал
 
01 Мар, 2016
Sofia Metal Fest 2016 става тридневен музикален фестивалВ продажба са 200 еднодневни билети за Sofia Metal Fest 2016 за 9 и 10 април, които са на цени от 75 лева до 31 март, а от 1 април и в деня на събитията по 85 лева за всеки един от дните 9 или 10 април.

Sofia Metal Fest 2016 ще се състои на 8, 9 и 10 април 2016 г.От днес 8 април става част от програмата на Sofia Metal Fest 2016. В този ден на сцената ще се изявят основно групи от страната и региона и е безплатна добавка за притежателите на фестивален билет. Пропуски само за него ще се предлагат за всички  желаещи да посетят само тази част от програмата или да надникнат в атмосферата на фестивала. За всички възрасти до 31 март цената на билета ще 10 лева, а от 1 април и в деня на събитието цената ще е 15 лева. Скоро предстои обявяване на участниците.

Също така от днес са в продажба и по 200 еднодневни билети за 9 и 10 април, които са на цени от 75 лева до 31 март, а от 1 април и в деня на събитията по 85 лева за всеки един от дните 9 или 10 април. За децата до 7-годишна възраст се запазва безплатният вход, но за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде 37.50 лева до 31 март и 42.50 лева от 1 април и в деня.

Ето и обявените групи по дни:

Sofia Metal Fest 2016 ще се състои на 8, 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала “Универсиада”. Събитието е от типа “фестивал на закрито” (Indoor fest), което ще позволи на феновете да се насладят на концертите и шоупрограмите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване без значение от времето на провеждане. В съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи събитието ще предложи и възможности, нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито – например открито барбекю, джаги, места за отдих и др. Организатор на събитието – BGTSC.

В сърцето на София ви очакват ексклузивни концерти, стотици приятели и ограничен брой билети!!! 

“Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!“ - Johan Edlund, “Tiamat”.

В първия ден от фестивала изяви ще имат основно родни бандиБилетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са: магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

След като билетите за фестивала стартираха на цени от 50 до 100 лева, в момента и до 31 март включително цената им ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14-годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена  от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Предстои обявяването и оповестяването на допълнителна информация.


прочитания: 1521

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info