We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Билетите за концерта на Bon Jovi в София са в продажба
 
05 Ное, 2012
Билетите за концерта на Bon Jovi в София са в продажбаОт днес във всички каси на eventim.bg в страната стартира продажбата на билети за концерта на Bon Jovi на 14 май в София. Предварителните онлайн продажби отбелязаха рекорд.

След като предварителните онлайн продажби на билети за дългоочаквания концерт на BON JOVI в София отбелязаха рекорд в историята на Eventim.BG от днес във всички каси в страната започва и стандартната продажба на билети. Първоначалният интерес към билетите за концерта на 14 май 2013 г. на Стадион Васил Левски, задмина дори този за концерта на легендарната рок група AC/DC през 2010 г.

Още в първите часове след пускането им бяха изчерпани билетите от така наречения ДИАМАНТЕН КРЪГ, чието количество е ограничено. Най-ревностните фенове на групата побързаха да си осигурят места почти в сърцето на самата сцена.

Bon Jovi гостуват за първи път в БългарияСледваща като интерес съвсем естествено е зоната ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА (Front Of Stage), която осигурява достъп на феновете точно пред сцената. Голямо е търсенето и за билети в зоните Седящи Платина и Седящи Злато.

За всички ценови категории с изключение на ДИАМАНТЕН КРЪГ все още има билети, така че феновете спокойно могат да си подсигурят достъп до рок концерта на 2013-та година.

Официалният старт на продажбите във всички каси на EVENTIM в страната за мега концерта е днес точно в 9.00 сутринта. Пълен списък с каси в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/.

Цени на билетите от 79 лв. до 139 лв.

Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 BGL
    
За БЕК

За последните 10 години компанията се налага като един от най-големите и успешни  промоутъри в България и региона. БЕК организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses 2012) и още мн. др.

Повече за компанията: http://www.becbg.com/

прочитания: 1724

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info