WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Готик легендите “Paradise Lost” пристигат в София за втори концерт
 
08 Фев, 2010
Готик легендите “Paradise Lost” пристигат в София за втори концертКонцертът на “Paradise Lost” и “Samael” в столичната зала - "Христо Ботев" ще е озвучен от чисто нова 60-киловатова уредба “Eastern Acoustic”, което гарантира максимално качество на звука.

Готик легендите “Paradise Lost” пристигат в пълен състав един ден преди концерта си с директен полет от Манчестър. Групата ще отседне в четиризвезден хотел в близост до столичната зала “Христо Ботев”, където на 12-ти февруари /петък/ ще се проведе дългоочаквания им втори концерт в България. В качеството си на подгряваща група за събитието ще гостуват и щвейцарските индъстриъл зверове “Samael”.

Готик легендите пристигат в пълен състав един ден преди концерта си с директен полет от МанчестърВратите на зала “Христо Ботев” ще са отворени от 19:00 часа за публика, очаква се “Samael” да са на сцената в 20:00 часа, а “Paradise Lost” да започнат към 21:00 часа. Концертът ще е озвучен от чисто нова 60-киловатова уредба “Eastern Acoustic”, което гарантира максимално качество на звука. На концерта ще се продава новият диск на “Paradise Lost”, озаглавен “Faith Divides Us Death Unites Us”, както и мърчандайз.

Билети за концерта се продават на касата на НМА в София, както и онлайн на http://www.newmusic.bg/. В деня на концерта билети ще се продават само на касата на зала “Христо Ботев”.прочитания: 1314


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info