We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Майкъл Болтън съживява в албум класики на Франк Синатра
 
10 Фев, 2007
Майкъл Болтън съживява в албум класики на Франк СинатраМайкъл Болтън се впуска в изучаване на богатия живот и творчество на Синатра, за да остави и своя знак върху избран материал от него. Болтън отдава нежен почит към едни от най-великите песни на 20-ти век.

“For Once In My Life и That’s Life са брилянтни. Мисля, че това са едни от най-добрите записи, правени някога. Неговият глас е предназначен да изпее тези песни” – Нанси Синатра.

“For Once In My Life е презаписвана стотици пъти. Версията на Майкъл Болтън е уникална” – Роналд Милър (автор на “For Once In My Life”).

“Сами Кан каза, че всяка песен има своя съдба и тази съдба е да бъде изпята от точния певец. За “The Second Time Around” с Майкъл и Николет това се сбъдна.” – Тита Кан.

Световната суперзвезда Майкъл Болтън (Michael Bolton) започна ново предизвикателство с “Bolton Swings Sinatra” (“Вирджиния Рекърс” / “Конкорд Мюзик” / “Юнъвърсъл Мюзик”). В колекцията той изпълнява класики като “New York, New York”, “Night and Day”, “My Funny Valentine”, “Fly Me to the Moon”, “Girl From Ipanema” и “That’s Life,” както и “The Second Time Around” –  специален дует с Николет Шеридън.

“От години имам списък с мечтани проекти” - казва Болтън. “Най-отгоре в него обаче винаги е било желанието ми да изпея песни на Франк Синатра”.

Майкъл Болтън отдава нежен почит към едни от най-великите песни на 20-ти векПомагайки за аранжиментите и оркестрациите, Майкъл Болтън отдава нежен почит към едни от най-великите песни на 20-ти век. Резултатът е като откровение дори и за най-дългогодишните фенове – страстно, живо, развълнувано, лично и всичко помежду; “Bolton Swings Sinatra” е смайваща среща на певец и репертоар.

“За мен беше такава чест да имам възможностт да работя с Майкъл Болтън”, коментира Глен Барос, президент на “Конкорд Мюзик Груп”. “Както и във всичките му великолепни записи, и сега той е вложил цялото си сърце и душа в този проект. Сигурен съм, че това ще достигне до неговите милиони фенове и дори ще привлече много нови.”

Проектът е подкрепен от участието на грандиозен биг бенд от 17 духови и 35 струнни музиканта, всички повече от първокласни, както и от най-добрите аранжори и аудиотехници от легендарните студиа Capitol. В тях Майкъл Болтън записва песните, които обожава от детството си.

Голяма е помощта и на ко-продуцента Алекс Кристенсен, аранжьора Крис Уолдън и микс-инженера Ал Шмит, последният –  ветеран от много от записите на самия Синатра, както и от много други известни сесии. “Те са гениални”, признава Болтън за архитектите на музикална атмосфера. “Помагаха ми да направя всички щастливи – музикантите обожаваха тази творческа атмосфера. Ал е като лекар, който изражда своите най-любими същества”, добавя певецът. “Работният процес минаваше ужасно леко, албумът просто се получи – толкова красиво, колкото и не съм си представял.”

Със своите 53 милиона продадени албума досега, хитове в поп, r&b и класика чартовете, изпълнявал на живо пред препълнени зали навсякъде по света, пял заедно с Лучано Павароти и Рей Чарлз, автор на песни заедно с Боб Дилън и създател на хитове за Барбара Стрейзънд и KISS, всеки друг на мястото на Болтън щеше просто да почива на лаврите си. Обратно на това, той се впуска в изучаване на живота и творчеството на Синатра, за да остави и своя знак върху избран материал от него.

Световната суперзвезда Майкъл Болтън  започна ново предизвикателство“Синатра пее с такава сила и уязвимост едновременно”, с възхищение разказва Болтън.  “Той беше величествен разказвач. Аз просто се опитах да предам някои от тези истории по моя начин. Синатра е един от много малкото певци с толкова динамичен вокален регистър и лично присъствие, които в един момент могат да пеят властно, с абсолютна сила и убедителност, а в следващия да ни трогват до дъното на сърцата ни с нежност и усещане за уязвимост, от които идва чистата емоция и разбирането за смисъла, вложен от композитора.”

За дуета си с Николет Шеридън Болтън разкрива: “Николет през цялото време пееше около мен, докато не разбереше, че я слушам. Тогава ставаше потайна. Но аз непрекъснато й казвах, че има чудесни тонове. Изпях й “The Second Time Around” и й предложих да я изпеем заедно и тя просто засия. Изпълнението просто улови това чувство.”

Албумът “Bolton Swings Sinatra” се издава от компанията на певеца Passion Music и Concord Records (“Вирджиния Рекърдс”).  Concord Music Group е една от най-големите независими музикални компании в света. В богатия й каталог се съхраняват някои от най-значимите и исторически записи, включително заглавия от най-признатите и възхитителни изпълнители като Rosemary Clooney, John Coltrane, Creedence Clearwater Revival, Miles Davis, Ella Fitzgerald, Isaac Hayes, Little Richard и Thelonious Monk измежду всички.

“Bolton Swings Sinatra” e на българския музикален пазар от “Вирджиния Рекърдс”, с медийната подкрепа на телевизия ББТ и списание “Мениджър”.

прочитания: 3354

Goran-Obektiv-02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info