Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
10 Сеп, 2016
ОПИТИ 2016: "Скулптурният обект като зрител"ОПИТИ е ежегодна програма, която разглежда скулптурата в разширено поле. Тя се занимава с въпросите на градската среда като изследва връзките на скулптурата с архитектурата и урбанистиката.

 » Новини
22 Ное, 2015
Благотворителен коледен базар „С любов и усмивка за Коледа”На базара ще се предлагат ръчно изработени изделия като свещи, коледни картички, снежни човеци, елхички от конуси и други красиви сувенири. Посетителите ще могат да изберат и оригинален подарък.

 » Новини
15 Юни, 2015
Transfiguration Festival съхранява културното наследство на село ДоленСело Долен е съхранилo духа на българското през вековете. Има тиклени къщи и улички от калдъръм, които са част от мистиката и красотата на архитектурно-историческия резерват.

 » Новини
14 Юни, 2015
“Голо тяло” – скулптура и рисунки от колекцията на СГХГИзложбата ще представи скулптура и рисунки - творби на различни български автори от колекцията на СГХГ, посветили част от творчеството си на голото тяло. Жанр, в който Васка Емануилова има ярки постижения.

 » Новини
03 Юни, 2015
Започва фестивалът за съвременна култура и изкуство “Зона Култура”От 6 до 16 юни 2015 година ще се проведе второто издание на ZONA CULTURA fest – фестивал за съвременна култура и изкуство. Изданието се завръща под надслов POP UP ZONE.

 » Новини
06 Май, 2015
Първият “Z ФЕСТ” съчетава съвременни изкуства и технологии“Z ФЕСТ” ще се реализира в старо трамвайно депо в София. Събитието ще включва презентация за дроновете, изложба видео арт, аудиовизуален сет със смесване на живо на музика и видео.


Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info