Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Новини
03 Ное, 2011
Футболният клуб “Манчестър Юнайтед” ще има своя социална мрежаВ социалната си мрежа - “Манчестър Юнайтед” ще публикува ексклузивни видеозаписи и ще предава тв канала на клуба MUTV. За почитателите на тима ще има богат електронен магазин.

 » Новини
28 Окт, 2011
Документална платформа съединява двата бряга на Атлантическия океанИнститут Сервантес-София е подготвил вълнуваща среща с културата на Испания и Латинска Америка. Центърът ще запознае българската публика с най-новата ибероамериканска архитектура.

 » Новини
16 Сеп, 2011
Музей на социалистическото изкуство отваря врати в СофияМузеят е първата по рода си у нас музейна институция, чиято цел е да събира, опазва и експонира образци на изкуството от периода 1944-1989 г., тематично свързани с епохата на социализма.

 » Новини
12 Сеп, 2011
Откриха най-големите изкуствени водопади в Северна АмерикаДесет години след трагичния инцидент в Ню Йорк бе открит мемориал, разположен в района на кулите близнаци. На мястото на падналите небостъргачи са изградени два огромни водопада.

 » Новини
06 Сеп, 2011
Японските геймъри първи ще играят на Playstation VitaКонзолата PSV e поредна успешна крачка напред за японската компания Sony и ще бъде достоен наследник на портативната конзола PlayStation Portable (PSP). За PS Vita вече се разработват 80 игри.

 » Новини
25 Авг, 2011
Хиляди се очакват на Черни връх за Деня на туризмаНа 27 август 1895 г. на Черни връх е учреден клуб на българските туристи по покана на видния български демократ, юрист, писател Алеко Константинов Поканата е публикувана във в.”Знаме", бр.99За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info