Sakis_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Новини
20 Яну, 2010
В Бургас откриват първото и единствено в страната 5D киноОсвен че по време на филма ще има 3D картина, седалките ще вибрират или ще се движат. За достигането на пълен реализъм зрителят ще усеща и различни миризми, адекватни на визуализацията от екрана.

 » Новини
11 Дек, 2009
Строят малка Водноелектрическа централа в Рилския манастирРилският манастир е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Обителта е посрещнала над 900 хил. посетители през миналата година, а музеят работи без почивен ден.

 » Новини
09 Дек, 2009
Отбелязваме деня на Земята на 12 декемвриВ събота ще се проведе акцията Спаси Земята. Тя е под надслов “Аз избирам да дишам О2” и цели да покаже значимостта на енергийната ефективност и практичните мерки, които всеки би могъл да предприеме.

 » Новини
25 Ное, 2009
“Уницем” откри новоизграден шоурум за строителни материалиВ новия търговски център освен търсения продукт всеки може да си поръча и доставка до дома. В обекта на “Уницем” можете не само да си изберете топлоизолация, а и да поръчате нейното полагане.

 » Новини
24 Ное, 2009
Първи музей, посветен на Чарли Чаплин, ще отвори вратиПостоянната експозиция на музея ще включва лични вещи на Чарли Чаплин, уникални материали от семейния киноархив на актьора и дори холографски изображения. Музеят на Чаплин ще бъде открит през 2012 г.

 » Новини
27 Окт, 2009
Специализираното изложение “Алея на здравето” отново в НДКИ тази есен на форума ще има безплатни здравни и лекарски консултации както и замерване на параметри, касаещи наднормено тегло и измервания на въглероден оксид в издишан въздух с цел ранна профилактика.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info