We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой sci-fi филм е вашият фаворит за 2021 г.?

"Живият хаос" ("Chaos Walking")
"Ловци на духове: Живот след смъртта" ("Ghostbusters: Afterlife")
"Морбиъс" ("Morbius")
"Матрицата 4" ("The Matrix 4")
"Безкрайност" ("Infinite")
"Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion")
"Аватар 2" ("Avatar 2")

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
10 Сеп, 2016
ОПИТИ 2016: "Скулптурният обект като зрител"ОПИТИ е ежегодна програма, която разглежда скулптурата в разширено поле. Тя се занимава с въпросите на градската среда като изследва връзките на скулптурата с архитектурата и урбанистиката.

 » Новини
22 Ное, 2015
Благотворителен коледен базар „С любов и усмивка за Коледа”На базара ще се предлагат ръчно изработени изделия като свещи, коледни картички, снежни човеци, елхички от конуси и други красиви сувенири. Посетителите ще могат да изберат и оригинален подарък.

 » Новини
15 Юни, 2015
Transfiguration Festival съхранява културното наследство на село ДоленСело Долен е съхранилo духа на българското през вековете. Има тиклени къщи и улички от калдъръм, които са част от мистиката и красотата на архитектурно-историческия резерват.

 » Новини
14 Юни, 2015
“Голо тяло” – скулптура и рисунки от колекцията на СГХГИзложбата ще представи скулптура и рисунки - творби на различни български автори от колекцията на СГХГ, посветили част от творчеството си на голото тяло. Жанр, в който Васка Емануилова има ярки постижения.

 » Новини
03 Юни, 2015
Започва фестивалът за съвременна култура и изкуство “Зона Култура”От 6 до 16 юни 2015 година ще се проведе второто издание на ZONA CULTURA fest – фестивал за съвременна култура и изкуство. Изданието се завръща под надслов POP UP ZONE.

 » Новини
06 Май, 2015
Първият “Z ФЕСТ” съчетава съвременни изкуства и технологии“Z ФЕСТ” ще се реализира в старо трамвайно депо в София. Събитието ще включва презентация за дроновете, изложба видео арт, аудиовизуален сет със смесване на живо на музика и видео.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info