" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Сдружение Велоеволюция създава национална велосипедна мрежа
 
12 Ное, 2013
Сдружение Велоеволюция създава национална велосипедна мрежаПроектът започва с редица срещи на местно ниво, а в средата на лятото ще бъде проведена и национална среща – сбор на всички организации, заявили желание да бъдат част от Националната мрежа.

Сдружение Велоеволюция стартира работа по проект “Национална велосипедна мрежа” по Програмата за подкрепа на неправителствени организации (НПО) в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП) – 2014 г.

Идеята е да се изгради мрежа от ангажирани велосипедни организации в големите градове на страната. Проектът включва и създаването на мотивирани групи, които ще решават проблеми от местно и национално значение, засягащи развитието на велосипедния транспорт. Началото на проекта ще бъде белязано с провеждането на редица срещи на местно ниво с екипа на Сдружение Велоеволюция, а в средата на лятото ще бъде проведена и национална среща - сбор на всички организации, заявили желание да бъдат част от Националната велосипедна мрежа. В рамките на срещата организациите ще имат възможност да се запознаят и да обменят опит. Ще се проведат и обучения за прилагане на методология за безопасно градско велосипедиране.

За да има ефективна комуникация между отделните организации, които ще се включат в “Националната велосипедна мрежа” е предвидено изграждането на комплекс от онлайн инструменти за комуникиране и споделяне на информация.

Срокът за изпълнение на проекта е 14 месеца. Актуална информация за развитието на “Национална велосипедна мрежа” ще може поетапно да бъде намирана на сайта на Сдружение Велоеволюция – http://velobg.org/.

прочитания: 3349

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info