We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Екологичен проект в Талин развива велотранспорта
 
31 Авг, 2013
Екологичен проект в Талин развива велотранспортаВсички шофьори, които се навият да оставят за месец колата си имат право да се возят безплатно в градския транспорт срещу показване на шофьорска книжка. Идеята е да се намалят вредните емисии в атмосферата.

Екологичен проект в Талин цели да стимулира използването на колело вместо автомобил. Блогът на Апо съобщава, че през целия септември властите на естонската столица са организирали различни кампании с цел да се намалят вредните емисии в атмосферата и да покажат най-различни възможности за придвижване по натоварените улици.

От Съюза на архитектите в страната вярват, че може да се промени обликът на централните булеварди, ако се подобри екокултурата на населението. Специалистите са подготвили показни демонстрации как би изглеждалa възлова артерия в Талин, ако по нея обичайният автомобилен трафик бъде заменен с велосипеди или електромобили. Освен обучителна част, местната власт е предвидила улични карнавали, гонки с велосипеди.

Подобна кампания за по-малко коли по улиците проведе през април и София
Всички шофьори, които се навият да оставят за месец автомобилите си ще имат право да се возят безплатно в обществения транспорт срещу показване на шофьорска книжка.

В началото на годината градът се прочу по света с идеята си да въведе безплатни автобуси за жителите с цел да намали задръстванията и замърсяването.

Подобна кампания за по-малко коли по улиците проведе през април и София. Близо 50 души подкрепиха с велосипедите си инициативата на холандското посолство, че трябва да се стимулира екологията, “зелената инфраструктура” и чистия въздух в най-натоварения град на България.
прочитания: 2902

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info