We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
До рок концерта на годината остават броени часове!
 
14 Май, 2013
До рок концерта на годината остават броени часове!Вратите днес отварят точно в 16:00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват. Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19:30, а Bon Jovi излизат в 20:30 часа.

До рок концерта на годината остават броени часове! Bon Jovi идват за своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт. Нека направим заедно от събитието емоционален и исторически момент! И отново да покажем на целия свят, че българската публика е невероятна.

Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19:30, а Bon Jovi излизат в 20:30 часа.

Вратите днес отварят точно в 16:00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват.

Хората трябва да си предвидят време за влизане в стадиона, за да се ориентират до своя вход и да влязат търпеливо, заедно с още хиляди развълнувани фенове. За да се осигури максимален кофорт при влизане е препоръчително хората да пристигнат на стадиона по-рано.

Закупилите VIP пакет Diamond circle или VIP пакет Front of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от Централния вход на стадиона) с начален час 14:00 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15:00.

Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с ПЪЛНОЛЕТЕН придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно (не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това) и с придружител. Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието. В този смисъл, придружителят и непълнолетното лице следва да са в една и съща зона. Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително (прилагаме я отново), за да си осигурите максимално спокойно и бързо влизане на концерта. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или макс сапунерка.

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни. Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейския лег от актуалното турне на бандата по повод новия им албум What About Now.

С нашата дата започва европейското част на тура, а българските фенове ще станат и първите свидетели на съвсем новия сценичен дизайн.

Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема.

прочитания: 3104

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info