We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Синът на Силвестър Сталоун бе открит мъртъв в Холивуд
 
14 Юли, 2012
Синът на Силвестър Сталоун бе открит мъртъв в ХоливудReuters предаде, че трупът на младежа е намерен в петък, 13 юли. Тази информация бе потвърдена и от адвоката на Сейдж Сталоун. Синът на Слай бе сценарист, режисьор, продуцент и актьор.

Сейдж Сталоун бе открит мъртъв в дома си в ХоливудСинът на Силвестър Сталоун бе открит мъртъв в дома си в Холивуд. Сейдж Сталоун също като баща си работеше в областта на киноиндустрията. Reuters предаде, че трупът на младежа е намерен в петък, 13 юли. Информацията бе потвърдена и от адвоката на Сейдж Сталоун.

Според полицейския доклад в дома на 36-годишния покоен член на семейство Сталоун не са открити следи от взлом. Според една от версиите безжизненото му тяло е открито от икономката.

За момента полицейските власти не оповестяват причината за смъртта на Сталоун-младши. Адвокатът на Сейдж коментира, че клиентът му е бил млад и жизнерадостен човек, отдаден на професията си, който не е страдал от депресия.

Сейдж Сталоун се подвизаваше в киното като сценарист, режисьор, продуцент и актьор. Той бе най-големият син на екшън звездата Силвестър Сталоун от брака с първата му жена Саши Чак.
прочитания: 3756

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info