WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Форумът на изкуствата МОНТФИЗ Арт Фест се мести в Созопол
 
18 Яну, 2012
Форумът на изкуствата  МОНТФИЗ Арт Фест се мести в СозополОт 21 до 29 юли в Созопол ще се срещнат изявени творци в сферата на театралното, танцово и вокално изкуство. Учстниците в арт фестивала ще могат да комбинират почивката на Черноморието с обучение и забавление.

Тази година Форумът на изкуствата  - МОНТФИЗ Арт Фест 2012  ще се проведе край морето. В началото на седмицата Слав Бойчев, директор на мрежата от актьорски, танцови, вокални школи и арт ателиета - МОНТФИЗ, сключи договор за сътрудничество с Община Созопол.

Месец преди “Аполония”, от 21 до 29 юли, в Созопол ще се срещнат изявени творци в сферата на театралното, танцово и вокално изкуство. Така всички желаещи да се присъединят към арт фестивала ще могат да комбинират почивката на Черноморието с обучение и забавление. МОНТФИЗ Арт Фест осигурява 9 дни на море с най-известните актьори, певци и танцьори у нас. Във форума могат да се включат всички, които имат специално отношение към творчеството, желание да се себеизразяват чрез изкуство и да се обучават в тази област. В продължение на повече от седмица участниците ще избират между уъркшопи по актьорско майсторство, пеене и танци с авторитетни преподаватели.

Деян Донков е един от първите потвърдили актьори-гости, които ще реализират ежедневни уроци в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2012. “Актьорската ми природа и любопитството ме провокираха да се включа в тези уъркшопи. А и те няма да бъдат чисто преподавателски, а повече практически. Идеята, компанията и мястото ме спечелиха! Важно за един актьор е да бъде смел и да може добре да имитира, за да улавя характерността на човешките същества, да харесва това, което прави, да има талант. Когато обедини всичко това в едно - се случва животът!”, коментира Деян Донков участието си в МОНТФИЗ Арт Фест.

Мария Сапунджиева, проф. Снежина Танковска, проф. Иван Добчев и проф. Маргарита Младенова са също сред сигурните преподаватели с уъркшопи на морето по актьорско майсторство, сценична реч и други. Миналата година специални гости преподаватели бяха актьорите Георги Кадурин и проф. Атанас Атанасов.

За третото издание на фестивала организаторите са подготвили седемдневни кандидатстудентски консултации за специалността “Актьорство за драматичен театър”, които ще бъдат водени лично от преподавателите с класове в НАТФИЗ през учебната 2012-2013 г.
прочитания: 3611


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info