WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Важни подробности за пропускателния режим на Sofia Rocks 2010
 
10 Юни, 2010
Важни подробности за пропускателния режим на Sofia Rocks 2010За първи път на Sofia Rocks ще бъдат изградени пунктове за проверка на билети и поставяне на фестивални гривни. На концертите на Националния стадион “Васил Левски” ще се влиза само с билет и гривна.

Във връзка с това, че подобно мащабно двудневно събитие в самия център на столицата до този момент не е провеждано и с оглед удобството на посетителите и улеснението на придвижване на фенове към мястото на събитието, за първи път организаторите на фестивала “Болкън Ентъртеймънт” въвеждат специален пропускателен режим. Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на охранителните постове.

Всички, които ще станат част от рок феста на годината, трябва да знаят следното:

Организаторите “Болкън Ентъртейнмънт” предвиждат специален пропускателен режим с оглед улеснението за влизането на многобройната публика в рамките на стадиона. Ще бъдат създадени специални пунктове за проверка на билети и поставяне на гривни, без които НЯМА да може да се влезе в стадиона. Тези пунктове ще бъдат изнесени извън охранителните заграждения и ще са на всички важни артерии за подстъп към спортното съоръжение.


Всеки закупил фестивален билет ще трябва задължително да мине първо през някой от тези пунктове за проверка на своя билет. Там срещу валиден билет на всеки ще му бъде поставена съответна гривна в зависимост от това дали е закупил еднодневен (само за първия или само за втория ден) или комбиниран двудневен билет. Билетите ще важат единствено и само с поставена гривна. Всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието. Един двудневен билет заедно с прилежащата гривна важи единствено и само за един човек.

На стадиона ще се допускат ЕДИНСТВЕНО хора с билет + гривна.

Пунтовете за проверка на билетите ще бъдат активни от 8:00 часа на 22 юни. Единствено след проверка на билет там, феновете ще могат да продължат към охраняемата зона на стадиона, където ще им бъде извършена повторна проверка – за оръжие и внасяне на непозволени вещи или субстанции.

Списък на Пунктовете за проверка на билети на EVENTIM:

На Орлов мост при подлеза на езерото на Ариана
Билетна каса на Стадиона на езеро Ариана, зад сектор Г
Алея Борисова градина откъм Цариградско шосе
Алея Борисова градина откъм тенис кортове Левски
Алея Борисова градина откъм стадион Българска Армия
Пред Метро станция Национален стадион Васил Левски
Билетна каса на Стадиона, ул. Граф Игнатиев
На стълбите на пешеходния мост на бул. Евлоги Георгиев и ул. Паренсов
Паркинг Синя зона пред Централен вход на Стадиона, от ляво, на бул. Гурко
Билетна каса на Стадиона, бул. Гурко

Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. Купувайте своите билети за фестивала единствено от оторизираните за това места!!! Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и liveperformance.bg, а на 22 и 23 юни включително билети ще се продават и на касите на стадиона (отварят в 7:00 часа). В двата фестивални дни трите каси на стадиона ще бъдат и пунктове за проверка на билети и поставяне на съответната гривна към билет.

В непосредствена близост около Националния стадион “Васил Левски” ще бъде изградена буферна охраняема зона. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:

КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16

За всички фенове се препоръчва да предвидят достатъчно време да валидират своите билети и срещу тях да им бъдат поставени необходимите гривни за достъп на стадиона, както и да се информират предварително за това къде точно е тяхното място на стадиона и съответно кой е най-удобният подход към конкретния вход/ КПП.

В четирите посоки на подстъп към мястото на събитието ще има разположени големи табла – карти с тази информация.

Всички входове, през които публиката влиза на стадиона са и АВАРИЙНИ ИЗХОДИ.

Metallica - хедлайнери от първия ден на фестивала Sofia RocksБилетите от всички ценови категории за фестивала Sofia Rocks Powered by Sonisphere са безплатни за деца до 10 години. При влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.

За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона.

На всички Пунктове за проверка на билети на Eventim, както и на всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете тук:

http://bg.sonispherefestivals.com/information/kids-free/
http://www.becbg.com/
www.facebook.com/becbg
http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
http://www.eventim.bg/

Организаторите предупреждават, че с оглед на сигурността на всички присъстващи по време на фестивала, няма да се толерират злоупотребите с алкохол, наркотични вещества или други опиати, както и прекалено агресивното и неуместно поведение, застрашаващо приятното изживяване на всички останали. Освен специализираната охрана, за сигурността ще се грижат и представители на полицията. Не прекалявайте с нищо преди концертите в двата фестивални дни, за да можете пълноценно да се забавлявате по време на историческите метъл събития!

Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта.

Организаторите “Болкън Ентъртейнмънт” имат пълното съдействие от страна на Културния отдел към Столична община по отношение на охраната и регулирането на зоната около мястото на събитието, както и пълното съдействие на службите на СДВР.

НЕ ОСТАВАЙ БЕЗ БИЛЕТ ЗА РОК ФЕСТА НА ГОДИНАТА!!! ЩЕ СЕ ЛЕЕ РОК!!!


SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL
се организира от “Болкън Ентъртейнмънт” и Марсел Аврам
с рок силата на Каменица, с подкрепата на Savoy – чиста водка
и MAX Telecom – Модерният оператор,
съдействието на Столична община и Live Performance

22-23 юни 2010
Национален стадион Васил Левски

Билети:
в мрежата на Еventim,
включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на http://www.eventim.bg/

НЕ ОСТАВАЙ БЕЗ БИЛЕТ ЗА РОК ФЕСТА НА ГОДИНАТА!!!

Повече информация на:
http://www.kamenitzafanclub.com/
www.savoy.bg
http://mp3.dnes.bg/m/sofiarocks
http://www.becbg.com/
www.facebook.com/sofiarocks2010 


                                            Metallica - "Creeping Death" (Live)


прочитания: 2765


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info