Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
 [tally] 48%
KoЯn
 [tally] 3%
Bruce Dickinson
 [tally] 10%
Judas Priest
 [tally] 7%
Testament
 [tally] 7%
Five Finger Death Punch
 [tally] 3%
Accept
 [tally] 3%
Mr. Big
 [tally] 3%
Yngwie Malmsteen
 [tally] 3%
Bring Me the Horizon
 [tally] 3%
Corey Taylor
 [tally] 3%
HammerFall
 [tally] 3%

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
Carrefour откри първия си хипермаркет във Варна
 
27 Май, 2010
Carrefour откри първия си хипермаркет във ВарнаКарфур - Grand Mall следва точна концепция - “Всичко под един покрив”. Клиентите имат възможност да направят своя избор от 50 000 артикула хранителни и нехранителни стоки.

Лидерът в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб Карфур (Carrefour) откри своя първи хипермаркет във Варна.  Той се намира в най-новия търговски център в града Grand Mall и е разположен на 6 200 кв.м. търговска площ.  Това е четвъртият обект на веригата в България - първият хипермаркет Карфур отвори врати през март 2009 г. в Бургас, на 15 април 2010 г. беше открит магазинът в Пловдив,  а  на 21 април 2010 г. хипермаркетът в The Mall,  София.

            Карфур - Grand Mall следва концепцията “Всичко под един покрив”. Клиентите имат възможност да направят своя избор от 50 000 артикула хранителни и нехранителни стоки, отразяващи българския вкус и традиции. В хипермаркета са разкрити нови 400 работни места. Работното време е от 8.30 до 23.00 часа.

 Магазинът е разделен на специализирани секцииМагазинът е разделен на специализирани секции, които предлагат изключително разнообразие от продукти, обхващащи всички ценови категории. Целта е клиентът да намери търсения продукт на най-изгодната цена. Хипермаркeтът разполага с обособени места за бързо хранене, промо-зона за актуални търговски предложения, зона козметични продукти. В зоната за красота клиентите могат да открият, както масови марки, така и по-висок клас козметични стоки и да се възползват от професионални бюти консултации. В топлия бюфет се предлагат приготвени на място ттрадиционни български ястия, като е предвидена и зона за хранене. Обособената секция “Shop in the shop” (магазин в магазина) се характеризира с голямо разнообразие от черна и бяла техника на водещите дистрибутори на българския пазар. Хипермаркет Карфур предлага широк асортимент от книги, компактдискове, видео игри и електронни игри. Секцията за текстил осигурява богат избор от дрехи на български производители, както и такива с марките на Карфур “Текс” и “Номер 1”. В магазина се предлагат висококачествени детски дрешки на ниски цени от марката Disney, произведени специално за Карфур. В хипермаркета клиентите могат да открият мебели; фитнес уреди с марката Карфур и стоки за дома от типа "Направи си сам”. Всяка седмица има промоции на основните групи стоки, като нехранителни артикули се предлагат на атрактивни цени.

Хипермаркетът лансира нови за българския пазар концепции и продукти, фокусирайки се върху диетични и био-продукти, кафе, шоколад и бебешки стоки. Магазинът включва гурме секция с избор от над 600 вида вина, сирена и деликатеси, както и над 7 000 артикула от всички категории с марката Карфур. Предлага се и Reflets de France – собствена марка на Карфур, която включва произведени във Франция продукти.
 
прочитания: 3836

Corey Taylor_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info