WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
“Super Street Fighter IV” идва в България с турнир
 
03 Май, 2010
“Super Street Fighter IV” идва в България с турнирТурнирът - “Super Street Fighter IV Grand Clash”, организиран от официалния вносител на играта за България – “Пулсар” ЕООД, ще намери своята арена в столичния рок клуб “Angel Heart” на 16 май.

Две седмици след стъпването си на българския пазар на 30 април 2010 г., последното попълнение в една от най-популярните файтинг поредици “Street Fighter” – “Super Street Fighter IV” ще има своята официална турнирна премиера. Тридесет и шестима бойци могат да се включат, но само един от тях ще си тръгне с голямата награда на 16 май (неделя).

Състезанието “Super Street Fighter IV Grand Clash”, организирано от официалния вносител на играта за България – фирма “Пулсар” ЕООД, ще намери своята арена в столичния рок клуб “Angel Heart” (бул. “Тодор Александров” 20). Началният час на събитието е 12:00.

За участие в турнира желаещите могат да се запишат предварително на e-mail: tool@pulsar.bg. Съперниците ще премерят сили на PlayStation 3 конзоли в пряка елиминация две от три игри, всяка от които протича в пет рунда. Победителят ще си тръгне с оригинална игра на Capcom и чанта с подаръци, награди ще има и за всички участници в турнира. Онези от посетителите, които се престрашат да опитат играта, ще получат талон за отстъпка при пазаруване на стойност 10 лв. 

Super Street Fighter IV разполага с пълния списък на 25 герои от Street Fighter IV като Рю, Кен, Кримсън Вайпър, Абел, Ел Фуерте и Руфъс и добавя осем нови персонажиПо време на състезанието ще се проведе и томбола, на която всеки, закупил си играта “Super Street Fighter IV” от веригата магазини “Pulsar Games” и сайта http://www.pulsar.bg/ и попълнил специалния талон за участие, ще се бори за брандиран Street Fighter IV джойпад MadCatz.

Водещ на “Super Street Fighter IV Grand Clash” ще бъде известният в гейм средите Станислав Дюлгеров – Нинджата. 

За играта

“Super Street Fighter IV” разполага с пълния списък на 25 герои от “Street Fighter IV” като Рю, Кен, Кримсън Вайпър, Абел, Ел Фуерте и Руфъс и добавя осем нови персонажи към света на “Street Fighter IV”. Впечатляващият нов списък включва класически бойци като Т-Хоук, както и съвсем нови имена като мистериозната и смъртоносна Джури. Добавени са и нови ултра комбота и подобрения на изключителните онлайн мачове и онлайн геймплей, представени в “Street Fighter IV”, плюс много допълнителни елементи.

•          Обновен списък с движения: Пълен списък с движения със супер и нови ултра комбота, поредици, хитрини, нови фокус атаки и други!
•          Данни за броя на кадрите за отделните герои!
•          Пълни данни за героя: Разкрити са пълни данни за физическото състояние, силите и стратегиите на героите, включително за добавените 8 нови персонажи.
•          Тактики: съвети и тактики за райониране, преобръщания и други ключови елементи, с които да останете жив, включително онлайн тактики!
•          Постижения и трофеи: показани са всички Xbox 360 постижения и Playstation 3 трофеи!

 
прочитания: 2531


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info