WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Телекомуникации от 4-то поколение на AC/DC и рок феста Sofia Rocks
 
27 Апр, 2010
Телекомуникации от 4-то поколение на AC/DC и  рок феста Sofia RocksЗрителите ще имат шанса да станат за малко репортери и сами да предават видео и аудио репортажи от рок зоната за приятелите си. На стадион “Васил Левски” ще бъде осигурено стабилно интернет покритие.

Фенове  по целия свят, обединявайте се! 

За  първи път Национален стадион “Васил  Левски” ще се превърне в зона за СВОБОДЕН безжичен интернет достъп по време на националните рок празници.  

Slayer са сред най-големите имена на световния траш метъл и участници в тазгодишния Sofia Rocks фест“Max Telecom” ще осигури непрекъсната безплатна WiMAX WiFi интернет връзка за всички фенове на AC/DC на 14 май 2010 г и рок феста Sofia Rocks през юни. За първи път в  България няколко хиляди души едновременно ще могат да изпращат и да приемат  снимки и видеоклипове. Всеки от присъстващите на концерта на рок легендите на стадион “Васил Левски” ще може да снима видео или фотографии и да ги изпраща веднага на приятелите си чрез мобилния интернет, осигурен от българския WiMAX оператор “Max Telecom”. Така зрителите ще могат да споделят удоволствието и емоциите от рок експлозията на годината веднага с всички, където и да са те по света.

Подобна телекомуникационна операция може да се осъществи единственно от “Max Telecom" и ще направи концертите истински световни събития. А зрителите ще имат шанса да станат за малко репортери и сами да “предават” видео и аудио репортажи от рок зоната за приятелите си, които са пропуснали. На стадион “Васил Левски” ще бъде осигурено стабилно интернет покритие. Това означава, че малки видеофайлове ще се изпращат за секунди. 

Изпратете на всички, които  не са успели да се включат  във всенародните рок празненства снимка или клипче още от стадиона, за да разберат какво  са изпуснали. Следващият път няма да допуснат тази грешка.

Ние не ви забраняваме  да снимате, ние ви подстрекаваме да го направите! 


                                                        AC/DC - "Stiff Upper Lip" 


прочитания: 2545


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info