Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Вещи на “Iron Maiden” на търг за събиране на средства за благотворителност
 
22 Яну, 2010
Вещи на “Iron Maiden” на търг за събиране на средства за благотворителностНа официалния сайт на групата е открит търг, само за членове на клуба на “Iron Maiden FC” и онлайн членове на фенклуба. Средствата от продажбите на ценните експонати ще отидат за благотворителност.

Докато членовете на “Iron Maiden” се съберат за записи на нов студиен албум, който всички се надяват да излезе по-късно през тази година, техният мениджър Род Смолууд тренира за надбягване с колела с благотворителна цел, което ще се състои в края на януари в Египет. Събраните средства ще са в полза на Childline и Nordoff Robbins Music Therapy.

Ейдриън Пол - соло китарист на Iron MaidenРод е организирал състезанието за 40 приятели, основно от областта на музиката, спорта и въобще света на шоубизнеса. Те ще трябва да минат по трасе, дълго над 100 мили по устието на Нил между Осван и Луксор и то само за 48 часа. Очакваният приход от събитието е над £150 000, които ще отидат в полза на благотворителна кауза.

Род коментира: “Това е важна промяна за всички – да свършим нещо реално, а не просто да си стоим през повечето време. Затова сега ще се качим на маунтийн байковете си, за да изкараме толкова пари, колкото можем за тези две организации, които работят за доброто на децата!”

В подкрепа на това се пускат на търг и три супер специални вещи на “Iron Maiden” – отново с цел набиране на средства за каузата. На http://www.ironmaiden.com/ е открит търг, само за членове на клуба на “Iron Maiden FC” и онлайн членове на фенклуба, за да е сигурно, че ценните вещи на бандата ще попаднат в ръцете на някой, който истински обича "Iron Maiden" и за когото те ще значат много. Търгът ще продължи 15 дни, вече е отворен и приключва на 2 февруари 2010 г.
 
Експонат 1: Фантастична китара GIBSON EPIPHONE LES PAUL CUSTOM, с автографи

Много специален и истински колекционерски предмет за феновете на “Iron Maiden”. Не само защото е една от китарите, на които свири Ейдриън Пол, но и защото на нея има автографи от всички в бандата, направени точно преди Коледа.

Експонат 2:  Цветен постер за DVD изданието на “Flight 666”, с автографи от всички членове на “Iron Maiden”

Фантастичен сувенир от най-амбициозното турне на бандата до момента!

Експонат 3: Платинен диск (за платинен статус в Щатите), лично гравиран за Род Смолууд

За продажби в Съединените щати от над 100 000 копия на DVD-то на “Iron Maiden” – “Flight 666” (едно от най-продаваните заглавия, ако не и абсолютният бестселър в Щатите за миналата година).

Материалът е предоставен от EMI / "Анимато Мюзик"


                                         Iron Maiden - "Can I Play With Madness"


прочитания: 2820


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info