At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Огромен интерес към билетите за концерта на “Iron Maiden” в София
 
07 Мар, 2007
Огромен интерес към билетите за концерта на “Iron Maiden” в СофияНа 7 март официално стартира продажбата на билетите за концерта на “Iron Maiden”. Първите десет, които закупиха билети за концерта от касата на Билетен център НДК, получиха изненади.

На 7 март официално стартира продажбата на билетите за концерта на “Iron Maiden”, който ще се състои на 4 юни на стадион "Локомотив", София. Билетите могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро и неговите партньори, онлайн адресa на Тикетпро, както и от музикалните магазини “Вижън” (София), “Саунд Гардън” (Бургас), “Медуза” (Велико Търново”) и “Млад Техник” (Сливен).

Интересът към концерта на Iron Maiden е огроменОще в първите часове след официалното обявяване на това мегасъбитие, интересът към концерта на “Iron Maiden” е огромен. Офисите на SME  и "Анимато Мюзик" са затрупани с въпроси. Първоначално са пуснати 3 000 билета на уникалната промоционална цена от 25 лв. За да имат всички равен шанс в закупуването на билети, е въведено ограничение. За да бъдат избегнати спекулации и черноборсови продажби, всеки ще има възможност да купи наведнъж най-много 6 билета.

SME и "Анимато Мюзик" – българският представител на звукозаписната компания на “Iron Maiden” – EMI, са подготвили страхотни изненади за многобройните фенове на групата у нас.

Първите десет, които закупят билети за концерта от касата на Билетен център НДК, ще бъдат зарадвани или с по един безплатен билет допълнително, или с оригинален компактдиск с последния албум на “Iron Maiden” -  “A Matter Of Life And Death”.

прочитания: 3277

At The Gates 02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info