Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Megadeth-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
01 Юни, 2009
Агент Джеймс Бонд вдъхнови създаването на нов сладоледКомпанията Del Monte Superfruit Smoothies произведе вкусотия във формата на тялото на агент Джеймс Бонд по бански костюм. Сладоледът “Даниел Крейг” ще бъде разпространяван с различни плодови аромати.

 » Невероятно е, че...
04 Май, 2009
Парашутист предизвика нелеп инцидент при скокПри падането си на земята въздушният ас се стоварва право върху фотографа, който го снима. В резултат двамата пострадали се намират в тежко състояние, фотографът е в кома.

 » Невероятно е, че...
27 Мар, 2009
Лодка, задвижвана от слънчева енергия, ще обиколи светаПлаването е планирано за 2010 г. То ще обхване почти 25 000 мили. Движението ще се извършва със средна скорост от 10 възела. Очаква се пътешествието да продължи 120 дни.

 » Невероятно е, че...
13 Мар, 2009
Клиника за душевноболни се превърна в “Боен клуб” по ФинчърПо примера на Брад Пит и Едуард Нортън от “Боен клуб” надзиратели в болница за лечение на болни с психични проблеми организират кървави ръкопашни схватки за лично забавление.

 » Невероятно е, че...
09 Мар, 2009
Най-дебелият човек в света се сдоби със специален автомобилМануел Урибе бе вписан в Книгата на рекордите Гинес през 2006 г. като най-дебелия човек в света. Тогава той тежеше 560 килограма, но в последвалите години успя да смъкне 250 кг. от теглото си.

 » Невероятно е, че...
04 Яну, 2009
Американец спечели 10 млн долара в деня на своята смърт79-годишният Доналд Питърс купува печеливш лотариен билет на 1 ноември 2008 г. и по-късно същия ден умира от сърдечен пристъп, докато се грижи за цветята в градината си.


SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info