Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Сръбски съд глоби мечка за нагла кражба на мед
 
30 Мар, 2008
Сръбски съд глоби мечка за нагла кражба на медСъдебните власти постановиха глобата да бъде изплатена на пчеларя със средства от държавата. Те ще бъдат покрити от мечката, когато това е възможно! Наложената глоба е в размер на 3500 долара.

Невероятно е, че...

Съдът в македонския град Битола произнесе присъда по дело с унищожени пчелни кошери с мед. Виновен за кражба на мед бе признат...  мечок, който бе глобен със сума в размер на 3500 долара.

Искът срещу животното бе подаден в съда от възмутения собственик на пчелните кошери. Подсъдимият обаче не се яви на делото и в момента местонахождението му не е известно. Ситуацията допълнително се усложнява от факта, че мечката се числи към защитените животински видове в Македония. Ето защо съдебните власти постановиха глобата да бъде изплатена на пчеларя със средства от държавата. Те ще бъдат покрити от мечката, когато това е възможно! :)

В продължение на няколко седмици между собственика на кошерите и мечката се разгаря истинска война. Още след първото нападение и унищожаване на кошери, пчеларят измисля защитна система, която да държи звяра на разстояние. Системата се състои в инсталирането на мощни прожектори и надуването на силна музика в стил “сръбски турбо-фолк”. Мечката обаче не се впечатлила особено и продължила да атакува кошерите, докато ги унищожила напълно.


прочитания: 4940

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info