Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Зрелищни “свински” гонки разпалват хазартния дух на тълпата
 
09 Мар, 2008
Зрелищни “свински” гонки разпалват хазартния дух на тълпатаВ гонките през последните години основни фаворити са Ням-Ням, Пигмасвинон, Чарли Чопли и Хъкълбери Свин! “Най-свинските” състезания се провеждат в Люнебург, Северна Германия.

Невероятно е, че...

В Русия страшно си падат по свинските олимпиади! Още по времето на Николай II в императорския двор се провеждали надпревари с прасета, които подлудявали тълпата и разпалвали хазартния й дух.

“Свинските” състезания обаче не са само руски патент. В американския щат Илинойс, град Спрингфилд, ежегодно се провеждат подобни гонки с прасета. Надпреварите се организират на специално конструирани за целта писти с дължина 30 метра. На ден се провеждат до 20 гонки, а финалното бягане между най-издържливите свине се усложнява с поставянето на допълнителни 30-сантиметрови препятствия. В шампионатите през последните години основни фаворити са “състезателите” Ням-Ням, Пигмасвинон, Чарли Чопли и Хъкълбери Свин! :)

“Най-свинските” състезания се провеждат в Люнебург, Северна Германия. По време на гонката на специално трасе с дължина 50 метра най-бързите прасета се надпреварват и в двете посоки!

прочитания: 4239

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info