Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Megadeth-vertical
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!
 
06 Мар, 2008
По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете!Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците.

Невероятно е, че...

Днес миниполите не шокират никого!Днес миниполите не шокират никого. Преди 4 десетилетия обаче около този толкова важен “детайл” в женското облекло се вихрели буйни страсти. Ватиканската държава заклеймила минижупа като безсрамен. В САЩ президентът Никсън обявил Белия дом за “зона, свободна от мини”, намеквайки че “мини”-то е способно да взриви обществените нрави.

В Гърция след преврата на “черните полковници” през 1967 г. първата работа на новата власт била да забрани късите поли. Любопитно е, че същата година “мини”-то се легализира в тогавашния Съветски съюз и то благодарение на Международния фестивал на модата.

По ирония на съдбата жените откраднали минижупите... от мъжете! Впрочем подобно нещо се е случило и с панталона, ризата и вратовръзката, които днес са задължителни във всяко престижно модно ревю, организирано в която и да било част на света.

Още през V-ти в. пр. Христа спартанците се докарвали в доста сексапилни къси туники, които по-късно заимствали римляните, а след тях ирландците и шотландците. На дамите им било нужно доста повече време, за да се престрашат да покажат краката си. Истината е, че чак в началото на ХХ-ти век дамската пола започнала да пълзи нагоре, но си останала с дължина около средата на прасеца чак до 60-те години.прочитания: 4566

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info