SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Megadeth-vertical
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звезда
 
05 Фев, 2008
Класиците “Бийтълс” ще бъдат чути и на Полярната звездаНАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Агенцията получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”.

Невероятно е, че ...

На 4 февруари 2008 г. НАСА превърнаха групата “Бийтълс” в звезда от нова величина. Агенцията излъчи в Космоса песента на легендарните рокаджии, озаглавена “Across the Universe”, която наистина ще пропътува цялата вселена чак до Полярната звезда.

Представители от космическото сдружение коментираха, че предаването на радиосигнала в Далечния космос е продиктувано от чиста носталгия. Находчивото радиопредаване ще отбележи 40-годишнината от записването на песента на “Бийтълс”, както и 50-годишнината от съществуването на НАСА.

“Изпратете цялата ми любов на извънземните!”, пошегува се по този повод един от легендарните членове на групата Пол Макартни.

Песента “Across the Universe” (“През вселената”) е написана от Пол Макартни и Джон Ленън. Рок парчето ще пътува 431 години, докато достигне крайната си точка – Полярната звезда.

НАСА излъчи 4-минутно MP3 на “Across The Universe” от гигантска антена в Мадрид, Испания. Космическата агенция получи правата за това от Пол Макартни, Йоко Оно и компанията “Apple”. От “Apple” заявиха, че нямат нищо против реализирането на остроумната идея, тъй като никога не са преставали да търсят нови пазари! :)

прочитания: 4593

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info