" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 17%
Ерейзърхед
 [tally] 33%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 17%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 17%
Човекът слон
 [tally] 17%

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Пирамидата в Лас Вегас е осмото чудо на света
 
06 Дек, 2006
Пирамидата в Лас Вегас е осмото чудо на светаПирамидата в Лас Вегас привлича като магнит милиони туристи от цял свят. Стъклената пирамида на хотел Луксор, плувните басейни с изкуствения Нил и редица други атракции представляват наистина грандиозно творение.

Невероятно, но факт!

Хотел “Луксор”, построен в столицата на хазарта Лас Вегас, е висок 120 метра и има 2526 стаи. В него се влиза през предните лапи на гигантски Сфинкс, висок колкото десет етажа на небостъргач. Посетителят се озовава във фоайе, в което съвсем спокойно могат да се поместят девет самолета тип “Джъмбо”. Най-голяма атракция за хотел “Луксор” представлява гробът на древния египетски владетел Тутанкамон.

Ако смаяният гост успее да се съвземе от изненадата си и пожелае да се нахрани, той може да го направи в ресторант, който представлява точно копие на Египетския музей в Кайро. А ако изпита непреодолимото желание да се отърве от парите си, има много приятни начини, по които може да го направи! :) Навсякъде в казината на хотела са разположени игрални маси и “едноръки бандити” – ротативки.

Хотел “Луксор” в Лас Вегас е сред най-добрите примери за могъществото на американската развлекателна индустрия. Посетителите го наричат “Осмото чудо на света”! Няма значение, че световната история тук е обърната наопаки, а свещеният гроб на фараона Тутанкамон е превърнат в храм за развлечение.

Пирамидата в Лас Вегас привлича като магнит милиони туристи от цял свят. Стъклената пирамида на хотел “Луксор” със Сфинкса, плувните басейни с изкуствения Нил и редица други спиращи дъха атракции представляват наистина грандиозно творение.

 Нощем местонахождението на хотела се маркира от лазерен лъч с височина 16 км. Обелиск служи като лазерен модул и осветява плувни басейни с невероятни сцени от игра на светлината. А гостите на “Луксор” се хранят от ръцете на сервитьорки, облечени като Нефертити. Какво блаженство!

прочитания: 5902

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info