We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Суши очила” се превърнаха в хит в Страната на Изгряващото слънце
 
11 Юли, 2005
“Суши очила” се превърнаха в хит в Страната на Изгряващото слънцеСуши очила” в магазините се предлагат със стъкла за далекогледство и късогледство или с тъмни стъкла, създаващи перфектна защита от ултравиолетовите лъчи.

Невероятно, но факт!

Всъщност знаменитите “суши очила” са измайсторени в Германия, но се превръщат в най-голям хит в Страната на Изгряващото слънце. Тайната на очилата е в отделящите се рамки-пръчици, с чиято помощ може да се похапват вкусни хапки суши, както и всякакви други деликатеси от азиатската кухня.

При създаването на уникалните “суши очила” е помислено дори за онези клиенти, които не могат да си служат с пръчиците. Специално за тях ще бъдат произведени комплекти с рамки-вилички.

“Суши очила” в специализираните магазини се предлагат със стъкла за далекогледство и късогледство или с тъмни стъкла, създаващи перфектна защита от ултравиолетовите лъчи. Рамките-пръчици са изработени от неръждаема стомана, сглобяват се и се разглобяват изключително лесно.

Според създателите на хитроумното приспособление храненето с него представлява изключително забавление и може да направи дори и най-незабележимия човек доста популярен! :)

прочитания: 2120

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info