" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 17%
Ерейзърхед
 [tally] 33%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 17%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 17%
Човекът слон
 [tally] 17%

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Сърфирайте в Интернет, докато сърфирате по вълните!
 
25 Юли, 2006
Сърфирайте в Интернет, докато сърфирате по вълните!Сърфбордът се нарича “Wireless Technology Surfboard”, но засега не е ясно дали прототипът ще се появи на пазара или ще остане поредната разработка. Сърфбордът е истински пионер сред спортните пособия.

Невероятно, но факт!

Сърфбордът е истински пионер сред спортните пособия. Още в началото на лятото на 2004 г., корпорацията “Intel” представи на фестивала “Gold Coast Oceanfest” в Девъншир, югозападна Англия, уникална дъска за сърфинг с вграден в нея компютър, захранван от слънчева батерия.

Модерната “джаджа” е предназначена за хора, които се увличат от водния спорт, но едновременно с това и не могат да си представят живота без Интернет. Лишаване от достъп до Мрежата дори за няколко часа ще има пагубно въздействие върху тях! :)

Сърфбордът се нарича “Wireless Technology Surfboard”, но засега не е ясно дали прототипът ще се появи на пазара или ще остане поредната концептуалната разработка, която така и няма да стигне до серийно производство.

Все пак едно нещо е сигурно – животът на съвременния човек все по-тясно е свързан с въвеждането на подобни електронни чудеса! Ако пускането в серийно производство на “Wireless Technology Surfboard” се осъществи, човек ще може удобно и лесно да сърфира в Интернет, докато в същото време сърфира по вълните!

прочитания: 2068

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info