" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Италианката Edelweiss ще присъства на наградите Playcars
 
06 Дек, 2006
Италианката Edelweiss ще присъства на наградите PlaycarsЕротичната звезда Edelweiss, която краси корицата на новия брой на българския Playboy, пристигна отново у нас. До последния момент визитата й бе под въпрос заради мъглите на летище София.

Италианската еротична звезда Edelweiss, която краси корицата на новия брой на българския Playboy, пристигна отново у нас. До последния момент визитата й бе под въпрос заради мъглите на летище София. Първият й полет във вторник вечерта бе върнат обратно в Рим поради невъзможност за кацане.

Edelweiss ще присъства заедно с мъжа си Алекс Ломски на церемонията по обявяването на първите автомобилни награди на Playboy - Playcars България 2006. Коктейлът е в "Кемпински хотел Зографски" на 4 декември от 19.30 ч .

Италианската еротична звезда Edelweiss краси корицата на новия брой на българския PlayboyМеждувременно звездата ще отдели време за срещи с български медии, интервюта и автографи. Тъй като е рускиня, омъжена за българин от 5 години, за нея не съществува никаква езикова бариера в общуването на наша земя. Edelweiss ще остане в София до 6 декември, сряда.

Наградите Playcars
Първите носители на автомобилните награди Playcars България ще бъдат официално обявени на коктейл в столичния хотел "Кемпински" на 4 декември. Победителите в 6-те категории (градска кола, спортна кола, бизнес кола, кабриолет, ван и off-road) и техните подгласници са представени и в новия декемврийски брой на списанието.

Първите носители на автомобилните награди Playcars България ще бъдат официално обявени на коктейлПризьорите бяха определени от жури в състав: Георги Неделчев - главен редактор на Playboy, Христо Кьосев - заместник-главен редактор на Playboy, Иван Тенчев - автомобилен експерт, Димитър Илиев - рали-шампион на България за 2006 г., Николета Лозанова - Playmate of the Year 2006, Гари Радклиф, директор продукти и услуги VIVATEL, Матьо Матеев, заместник главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка и Костас Бикас - търговски директор на верига бензиностанции Еко. Като девети член на журито участва и читателският вот, определен след изпращане на sms-и и калкулиран от фирмата Mtelecom.

На церемонията Playcars в хотел "Кемпински" ще бъдат обявени отделно и автомобилите, събрали най-много гласове от читателите на списанието - независимо дали този избор съвпада с фаворитите на журито или се различава от него. Ще бъдат прочетени и имената на 6-те читатели, изпратили sms-и с предпочитанията си и определени чрез жребий, които ще получат подаръци от Playboy - комплекти автомобилни гуми Goodyear и Fulda, сноуборд Burton и три чифта очила Kwiat.

Автомобилите, които печелят в 6-те категории, ще бъдат представени и в залата на церемонията Playcars. Друга важна атракция за гостите на коктейла ще бъдат изпълненията на певицата Никол - една от най-успешните корици на Playboy за 2006 година.

Подробен репортаж от церемонията Playcars ще бъде публикуван в януарския брой на списанието, който ще бъде на пазара в края на декември.


прочитания: 5686

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info