" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Чарли Шийн с предложение за "Две жени и половина"
 
13 Мар, 2011
Чарли Шийн с предложение за "Две жени и половина"В бъдещата лента за възрастни ще участват дивите Мелани Риос (Melanie Rios), Касандра Круз (Cassandra Cruz) и Елизабет Ан (Elizabeth Ann). В миналото и трите са имали връзка с Шийн.

Порнозвездата Мелани РиосСтивън Хърш, основател и съсобственик на една от най-големите продуцентски компании за порнофилми в света Vivid Entertainment, отправи апетитно предложение към актьора Чарли Шийн. Ако пожелае, звездата от "Уолстрийт" и "Взвод" ще може да се изяви като режисьор на порноверсия на популярния тв ситком "Двама мъже и половина", която ще се казва "Две жени и половина" ("Two and a Half Women").

В бъдещата лента за възрастни ще участват дивите Мелани Риос (Melanie Rios), Касандра Круз (Cassandra Cruz) и Елизабет Ан (Elizabeth Ann). В миналото и трите порноактриси са имали връзка с Чарли Шийн.

Хърш предложи на Шийн пълен творчески контрол над проекта. "Фактът, че Чарли е сексуално разкрепостен и истински експерт в тази популярна индустрия определено ще му донесе предимство", коментира Хърш.

Наскоро Чарли Шийн бе уволнен от тв сериала "Двама мъже и половина". Продуцентите обосноваха решението си със скандалното поведение на актьора, пиянските му свади, проблемите с наркотиците и факта, че от 1 март 2011 г. Шийн живее на "семейни начала" с порноактрисата Брий Олсън и приятелката й Натали Кенли.

прочитания: 4629

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info