We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
VIP-календар доведе вице Мис Украйна Снижана Фурсова в България
 
21 Ное, 2008
VIP-календар доведе вице Мис Украйна Снижана Фурсова в БългарияВице Мис Украйна Снижана Фурсова дойде по покана на известна модна агенция - Евромоделс. Снижана Фурсова бе инкогнито една седмица в София за снимките на най-луксозния български VIP-календар.

Вице Мис Украйна Снижана Фурсова дойде по покана на модна агенция ЕвромоделсБившата годеница на скандален украински милиардер – Снижана Фурсова, бе инкогнито една седмица в София за снимките на най-луксозния български VIP-календар. Той ще бъде подарен на 1000 от най-влиятелните българи, начело с президента Георги Първанов и премиера Сергей Станишев.

Вице Мис Украйна Снижана Фурсова дойде по покана на модна агенция “Евромоделс” и нейните мениджъри Патриция Кирилова и Нина Николова.  

Единствената публична изява на красивата украинка бе на партито на списание “ЕГО” в хотел “Кемпински”. Появата й привлече като магнит най-богатите българи, които бяха гости на партито, обявено за светско събитие № 1 у нас. Освен на заможните бизнесмени, Снижана стана любимка и на танцьорките, които бяха атракция на вечерта.

“В България наистина се забавлявате по-добре дори и от нас. Толкова искам да остана още тук, но имам неотложни ангажименти в Украйна. За разлика от Киев, София е запазила старата си архитектура, при нас вече е пълно с небостъргачи. Виждам, че вече сериозно се работи и по инфраструктурата, което ще направи столицата още по-красива”, призна хубавицата, която бе избрана и за вице Мис Евромоделс Свят 2008.

прочитания: 4347

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info