" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 20%
Ерейзърхед
 [tally] 40%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 20%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 0%
Човекът слон
 [tally] 20%

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
“Горещи тела” разпалиха страстите край басейн “Варадеро”
 
15 Юли, 2007
“Горещи тела” разпалиха страстите край басейн “Варадеро”Адриана Калчева грабна номинацията на модното шоу “Горещи тела”. Красавицата с най-горещото тяло се оказа танцьорка в клуб “Ескейп” и едно от момичетата на балет “Сатен”.

           Морският бряг се премести в столичния плувен комплекс “Варадеро”, където през уикенда се проведе конкурсът “Горещи тела”. Адрияна Калчева обра овациите на публиката. Красавицата с най-горещото тяло се оказа танцьорка в клуб “Ескейп” и едно от момичетата на балет “Сатен”.

           Номинирана девойка се представи с ефектни пухкави ангелски крилаНоминирана девойка се представи с ефектни пухкави ангелски крила, дело на креативната дизайнерка Мира Бъчварова, разпалвайки летните страсти у мъжете.

         Край басейн “Варадеро” дефилираха  смело с последните модни бански костюми на Делфина “Мис Вселена” Галена Димова, “Мис Дупе 2004” от конкурса на вестник “Нощен труд” Биляна Йотовска и Марияна Антонова, собственик на новата модна агенция “Мелиса моделс”.

          За да оценят подобаващо женската красота, на модния спектакъл бяха забелязани да журират под чадъри и шезлонги европейският шампион по културизъм Димитър Димитров и Ники Христов от модното предаване “Огледала” по Би Ти Ви.

           По време на шоуто бе представен и новият студен чай с канабис, който трайно се настани в софийския хайлайф. Още горещи тела предстои да бъдат избрани в края на месеца, след кастинг край басейн “Варадеро”.

прочитания: 6868

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info