We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Списание Playboy отново подреди най-желаните българки
 
26 Фев, 2007
Списание Playboy отново подреди най-желаните българки20 нови имена влизат в четвъртата годишна класация - “Топ 50 най-желани жени в България”. Класацията излиза в новия предстоящ мартенски брой на мъжката библия Playboy.

Жасмина от “Сделка или не”, Playmate of the Year 2006 Николета Лозанова, бившата “Мисис България” Маги Желязкова и Виолета Сечкова от рекламите на Z-Rock и предаването SkowBuzz по GTV са сред новите имена в челните позиции на поредната класация на Playboy за най-желаните жени у нас. Конкуренцията между тях и миналогодишни фаворитки като Камелия, Венета Харизанова, Маги Вълчанова и адреналинките Жана и Яна е за четвъртата поредна годишна титла, която мъжкото списание обявява по традиция този месец.

Класацията “Топ 50 най-желани жени у нас” излиза в предстоящия мартенски брой на списанието, който ще е на пазара най-късно на 28 февруари. В тазгодишното подреждане са влезли 20 нови имена, липсващи в предишния списък.

“Като цяло в първата десетка разместванията са минимални, но все пак има достатъчно дебютиращи имена”, коментират редакторите на Playboy. Голяма част от жените в списъка са бивши или бъдещи корици и модели на списанието.

Предишните три победителки в годишната класация “Топ 50” са Жени Калканджиева (2004 г.), Магдалина Вълчанова (2005 г.) и Камелия (2006 г.).

Класацията излиза в предстоящия мартенски брой на списанието

прочитания: 11115

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info