We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Магдалина Вълчанова влиза в диалог с читателите на Playboy
 
12 Яну, 2007
Магдалина Вълчанова влиза в диалог с читателите на Playboy“Мис България Вселена 2000” отговаря на въпроси, зададени й чрез списание Playboy по SMS в новата рубрика на “Попитай Маги!”.Какво бельо предпочиташ – прашки, боксерки, памук, коприна...?

Нова рубрика, осигуряваща пряк контакт между читателите на Playboy и един от най-известните наши секссимволи, стартира от началото на тази година на страниците на списанието. В нея носителката на титлата “Мис България Вселена 2000” и coverstar #20 (от ноември 2003) Магдалина Вълчанова отговаря на всевъзможни въпроси, изпратени до нея чрез платен SMS на номер 2216 (1.20 лв с ДДС). Преди всеки свой въпрос до Маги читателите поставят кодовата дума PITAI.

Въпросите и отговорите на г-ца Вълчанова се публикуват на страниците на списанието всеки месецВъпросите и отговорите на г-ца Вълчанова се публикуват на страниците на списанието всеки месец.

“Какво бельо предпочиташ – прашки, боксерки, памук, коприна...?”, “Кое най-много те дразни у мъжете, които се опитват да се запознаят с теб?”, “Намираш ли яденето на банан за секси?”, “Смяташ ли, че жените изпитват злоба към себеподобните си?”, “Винаги ли си слагаш грим, когато излизаш?” са само част от първите въпроси, на които Маги вече е дала отговори в януарския брой на Playboy.

За следващите месеци ще помислим и за поощрителни награди за всеки автор с публикуван въпрос, допълват от редакцията на списанието.

фотография: Дилян Марков


прочитания: 9561

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info