Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
 » Интервю
13 Юни, 2013
Йордан Детев: Филмовият фестивал за наследство отваря врати в съзнанието ни!В конкурсната програма на фестивала се състезаваха ленти от САЩ, Италия, Унгария, Испания, Полша, Македония и България. Категориите са “Изкуство”, “Археология” и “Традиции”.

 » Интервю
25 Мар, 2013
Пол Гилбърт: Моята публика идва на концертите ми, за да слуша!Освен на солови турнета, Пол обикаля света и с G3 – проекта на Джо Сатриани и изпълнява трибютни концерти с легендарния барабанист Майк Портной. Пол Гилбърт e един от основателите на Mr. Big.

 » Интервю
26 Окт, 2011
Проф. Ексапет Караханян – Джамбазова: Харесвам движението напред!Професор Ексапет Караханян – Джамбазова е лекар от 1956 г., с 55 години стаж в медицината, изтъкнат специалист по педиатрия и ендокринология. Лекар на годината за 2004, автор на учебници и човек с голямо сърце.

 » Интервю
18 Окт, 2010
Един български китарист в Берн – между метъла и джазаНиколай е завършил - “Swiss Jazz School” в Берн със специалност китара. Обича да свири рок, но успя да изненада Пловдив с уникален етно джаз проект, създаден съвместно с китариста Веселин Койчев.

 » Интервю
12 Юли, 2007
Мариана Попова: Любовта е навсякъде, трябва да можеш да я запазишМариана представя България на музикалния конкурс Евровизия 2006 в Атина. Тя изпя песента “Let Me Cry”, като представи страната ни по най-блестящия и неотразим начин.

 » Интервю
11 Ное, 2009
Иво Гочев от “Биг Мама Скендъл”: Пеем за любовта в различните й вариации!“Биг Мама Скендъл” се завърнаха с нов албум, озаглавен By You. Много от песните в албума вече са издавани, но в САЩ. Музикантите имат амбиция за пробив на световния музикален пазар.


Corey Taylor_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info