Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
 » Интервю
21 Юни, 2024
Мариетта Милошева: Изкуственият интелект може да помогне в разработването на решения за глобални проблеми!Бъдещето на изкуствения интелект (ИИ) е огромно и обещаващо. Очаква се да има значителни влияния върху обществото, икономиката и технологичната индустрия. ИИ ще бъде все по-широко прилаган в различни индустрии и сфери на живота.

 » Интервю
16 Юни, 2024
Д-р Милен Карагеоргиев: Изпълни света си с детски смях и светът ще ти позволи да го покориш!Рецептата ни за щастие: щипка чипо носле, щипка трапчинки, щипка пухкави бузи, щипка необятни и винаги търсещи приключения очи.

 » Интервю
02 Юни, 2024
Мариетта Милошева: „Изкуственият интелект: време е за нови възможности, а не за паника"ИИ може да анализира големи количества данни и да открива сложни връзки и закономерности, което често е трудно или невъзможно за човек. Това позволява решаването на сложни проблеми в области като наука, медицина, финанси и др.

 » Интервю
21 Май, 2024
Д-р Мартин Йорданов: „Спортът е най-доброто средство в борбата срещу наркотиците”Д-р Мартин Йорданов е председател на академия „Том и Джери”. Завършва магистратура „Физическо възпитание в предучилищна възраст“ в Национална спортна академия „Васил Левски“. Придобива образователна и научна степен „доктор“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

 » Интервю
07 Май, 2024
Петър Клисаров: Предлагаме цялостно преобразуване на системата за държавно управлениеНие не сме лидерска партия, а визионерска

 » Интервю
30 Яну, 2024
Елина Янева: Най-често допусканите грешки при ремонта на дома са свързани с лошо планиране или липса на таковаВсеки наш интериорен проект е различен – така, както всеки човек има свои индивидуални особености като личност, разбирания, възприятия и потребности.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info